Avensisiksen renkaat?

5 kommenttia

Mitkä kesäkumit soveltuvat parhaiten vm. 1998-2003 mallisiin Avensiksiin.
Kriteerinä miellyttävyys ja hiljaisuus.

  
 • Minulla ainakin oli Michelin Pilot Premacyt vanhassa Avensiksessa. Sitä onko hyvä vai huono rengas en tiedä kun en juuri renkaista mitään tiedä. :cry:

    
 • Bridgestoneilla oli ainakin vaikea ajaa suoraan, saattaa tosin olla autonkin ominaisuus...

    
 • Vanhempieni edellinen auto (Avensis TD wagon -99) oli ainakin erittäin tarkka rengasvalinnalle. Autossa oli alla usean merkkisiä renkaita, mutta ylivoimaisesti parhaimmat (ja kalleimmat) olivat Nokian NRH2:det (195/60 R15), jotka olivat yhtä aikaa erinomaisen napakat ajaa ja hiljaiset. Noilla renkailla Avensis oli erinomaisen miellyttävä matkakumppani, ja valehtelematta voin sanoa että paremmilla pinnoilla mentiin kuin sukkasillaan, vailla renkaiden ralllatusta, tuulensuhinoista puhumattakaan. Mikäli hyvät ajo-ominaisuudet ja matkustusmukavuus yhtään merkitsevät, suosittelen hieman suurempaa investointia parempiin renkaisiin. Halparenkaat saattavat pilata koko auton.

    
 • Eikös tojo-uskonnon mukaan pidä valita japanilaiset renkaat tai ainakin japanilaisomistuksessa olevan tehtaan gummit?

  Tuskin eurooppalaiset osaavat tehdä kelvollisia renkaita, kun eivät tämän porukan mukaan osaa tehdä kelvollisia autojakaan.

  Meikäläinen kuitenkin ajelee eurooppalaisellaan alla Continentalit kesät talvet. Kovin on hiljaiset ja mukavat.

  [clacson muokkasi tätä viestiä 09.04.2006 klo 20:35]
    
 • Minulla on samanlainen tuntuma Continentalien suhteen. Olivat tosi kivat ajaa ja hiljaiset (tosin eurooppalaisessa autossa). Ainoa vika oli että kuluivat ihan silmissä. Sitten erehdyin ostamaan Good Yearin Hydra Gripit. Kun ne lopulta saatiin suunnilleen tasapainoon (yksi rengas jo vaihdettiinkin koska epäiltiin runkovauriota) niin pääsin vertaamaan edellisiin. Meluisat ja erittäin epämukavat (vähän kun vanhat pam pam barumit). No, se oli tämä automerkki. Muihin varmaan sopivat paremmin.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit