uuden Land Cruiserin toimitusajoista

4 kommenttia

Morientes taas!tuossa aiemmin kyselin jo XC 90:n toimitusaikoja, mutta nyt samaa asiaa kyselisin uusista Land Cruisereista...ei L-C 100!!näin netin välityksellä tää kysely on huomattavasti kätevämpä! :wink:

  
 • Meidän Audi oli kyllä ajoissa Suomessa, mutta se viipyi jossakin varastossa kaksi kuukautta. :frowning:

    
 • Sen verran on hajua, että tilatessani Corolla Versoa (jolla toimitusajat 3 kk.sta eteenpäin) kysäisin samalla pisintä toimitusaikaa Toyotalle ja merkiksi ilmoitettiin Land Cruiser, noin 8 kk:tta, Siitä on jo aikaa mutta enpä epäilisi tilanteen muuttuneen miksikään. Yksi vaihtoehto on soittaa paikalliselle Toyota-myyjälle ja kysäistä sitä. Tiedon saat aivan minuutissa selville. Paljon kanssa riippuu millä varusteilla ja värillä koslasi haluat? Tai lähetät sähköpostia jonnekin Tojo-liikkeeseen samalla tavalla kuin kirjoitat viestiä tänne....? :smile:

  [Murikka1 muokkasi tätä viestiä 01.10.2004 klo 12:07]
    
 • Lainaus:
  01.10.2004 klo 12:06 Murikka1 kirjoitti
  Sen verran on hajua, että tilatessani Corolla Versoa (jolla toimitusajat 3 kk.sta eteenpäin) kysäisin samalla pisintä toimitusaikaa Toyotalle ja merkiksi ilmoitettiin Land Cruiser, noin 8 kk:tta, Siitä on jo aikaa mutta enpä epäilisi tilanteen muuttuneen miksikään. Yksi vaihtoehto on soittaa paikalliselle Toyota-myyjälle ja kysäistä sitä. Tiedon saat aivan minuutissa selville. Paljon kanssa riippuu millä varusteilla ja värillä koslasi haluat? Tai lähetät sähköpostia jonnekin Tojo-liikkeeseen samalla tavalla kuin kirjoitat viestiä tänne....? :smile:


  Aivan,naulankantaan! :smile: mutta kun siinä on sellainen pieni juttu, että kun alat kyselemään toimitusaikoja sun muuta...niin alkavat kauppaa hieromaan saman tien!aamulla kun soitat ja kysyt, niin illalla soittelevat ja kysyvät että:"jokos tilataan"? :smile: muuten hyvä!kiitos murikalle kuitenkin vastauksesta!

    
 • Liikkeet saattavat kaupanteon toivossa ilmoittaa toimitusajan alakanttiin. Koeajoin Lantikan elokuussa, jolloin sanoivat toimituksen menevän ensi kesälle. Ikävä kyllä auto ei vakuuttanut. Meluinen lulla.

  Land cruisereita taitaa pian tulla melko paljon myyntiin, sillä pakettiautojen veromuutos saattaa johtaa tilausten peruutuksiin.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit