uusi keskustelupalsta

16 kommenttia

Tässä kävi näin - keskustelu kuoli kun tuli rekistöröinti - on totta että häiriköinti väheni mutta silti - tämä oli mielestäni askel huonompaan?

  
 • Uudet systeemit näyttävät hyvältä ja jos häiriköt lähtevät niin aina parempi. Uusi saitti ei ole tainnut vielä monta tuntia olla linjoilla joten eiköhän se keskustelukin vilkastu, kun jengi ehtii tutustua ja rekisteröityä. :smile:

    
 • Uskon myös, että keskustelu lähtee käyntiin kunhan ihmiset saavat rekisteröityä itsensä. Häiriköinti on tosiaankin kutakuinkin loppu, ainoa malka on jokin raukka, joka varailee itselleen vanhan palstan keskustelijoiden vakiintuneita nimimerkkejä ihan teolliseen tahtiin.

    
 • Täytyy myös muistaa, että vanhassa systeemissä asiallisten keskustelujen osuus oli aika vähäinen. Toistaiseksi häiriköt ovat pysyneet poissa lukuunottamatta nimimerkkien varastamista, joten ei täällä oikeastaan ehkä kovin paljoa aiempaa hiljaisempaa ole? Toisaalta provokin saattoi joskus rönsyillä hedelmälliseksi keskusteluksi. Mutta kyllä tämä tästä käyntiin lähtee.

    
 • No nyt hävisi sitten ainakin Saab-Man ja Toyota-Man minun osaltani, joita molempia on tullut käytettyä, kun molemmmilla ajelee. Mutta tämä nimimerkki on sellainen neutraalimpi, joten tuntui järkevämmältä.

  Toivotaan, että palsta rupeaa tästä nousemaan ja pysyttäisiin asialinjalla. :sunglasses:

    
 • Miksi täällä ei ole linkkiä vanhaan keskustelufoorumiin???

  Olihan siellä paljon asiaakin

  esim. hifi-lehden uudistuksessa vastaava linkki säilyi???

    
 • Olen nyt ensi kertaa palstalla, juuri vasta rekisteröidyin, vaikka olenkin pitkään ollut TM:n kestotilaaja. Ainakin muilla keskustellupalstoilla, kakarat ja muut hölmöt ajoittain terrorisoivat koko palstaa.
  javascript:emoticon(':smile:')
  javascript:emoticon(':smile:')

    
 • Yhtä kaipaan: vanhalla palstalla vastauksista syntyi kunnollinen "puu", jonka sisennykset ja viivat auttoivat hahmottamaan keskustelua.

    
 • Toivottavasti loppuu epäasiallinen kirjoittelu ja lapsellinen eipäs-juupas väittely, tai tiettyjen merkkien jatkuva, perusteeton mollaaminen. Toinen vaihtoehto on jatkuva viestien moderointi, johon kuluisi ylläpitäjiltä melkoisesti aikaa, ja keskusteluun tulisi ylimääräistä viivettä.

    
 • Rekisteröitymistahtia voi hieman hidastaa se, että Operalla se ei onnistu. Kotona hakkasin päätäni rekisteröitymisen kanssa, mutta täällä töissä se onnistui IE:llä ilman ongelmia.

  Hieno uudistus TM:ltä kun näin Microsoft-riippuvaisen tästä tekivät!

  Toivottavasti ongelma koskee vain rekosteröitymistä.

  [-Veikka- muokkasi tätä viestiä 30.04.2004 klo 10:43]
    
 • Kyllä tämä tästä lähtee. Itse rekisteröidyin juuri, ja katselin viestejä mielenkiinnolla läpi. Olipa mukava kun tuulipukujari jutut olivat vähentyneet.

    
 • Hyvä, että rekisteröinti tuli. Toisaalta kukaan ei taida tarkistaa tietojen oikeellisuutta. Ja olipa joku kerennyt jopa "ryöstämään" Tekno - nimimerkin.

    
 • Lainaus:
  30.04.2004 klo 10:42 -Veikka- kirjoitti
  Rekisteröitymistahtia voi hieman hidastaa se, että Operalla se ei onnistu. Kotona hakkasin päätäni rekisteröitymisen kanssa, mutta täällä töissä se onnistui IE:llä ilman ongelmia.

  Hieno uudistus TM:ltä kun näin Microsoft-riippuvaisen tästä tekivät!

  Toivottavasti ongelma koskee vain rekosteröitymistä.


  Näyttää koskevan vain rekisteröitymistä. Sinkoilen täällä juuri nyt Oopperalla ja kaikki tuntuu toimivan hyvin.

    
 • Lainaus:
  30.04.2004 klo 10:42 -Veikka- kirjoitti
  Rekisteröitymistahtia voi hieman hidastaa se, että Operalla se ei onnistu. Kotona hakkasin päätäni rekisteröitymisen kanssa, mutta täällä töissä se onnistui IE:llä ilman ongelmia.


  Minulla ainakin sekä rekisteröinti, että palstan käyttö toimii Operalla (7.23)

    
 • Kyllä tämä forum pohja on paljon parempi keskustelupalstalle kuin vanha messageboard. Kiitoksia TM

    
 • ihan ok mutta aika 'vakavaa' - eikö täällä voisi olla joku huumori osio??

    
 • Tämä on selvästi askel parempaan. Häiriköinti oli pahin ongelma ja nyt se on poistettu. Lisäksi uudet sivut ovat monipuolisemmat ja kätevämmät. :smile:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit