Uusi Renault Logan Suomessa verollisena 8621€

7 kommenttia

Renaultin Logan-nimisen automallin myyntihinta on 5 000 euroa.
http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1076152891796

Suomessahan uuden auton kuluttajahinnasta on veroa yhteensä yli 42%, eli tuo auto tulisi maksamaan 8621 euroa Suomessa veroineen.

http://www.yleisavain.com/autovero/

Ihan on perus perheauton näköinen:

http://www.masini.ro/stiri-detalii,1247,1,EXCLUSIVITATE:-Logan-este-numele-noului-model-Dacia.htm

  
  • Siinäpä olisi Ladalle kilpailija, mutta:
    "Renault ei aio myydä Logania Länsi-Euroopassa. STT-DPA"

      
  • Yhteistyö Nissanin kanssa näyttää tuottavan hedelmää.Aivan kuin vanha Almera!

      
  • Romaniassa on valmistettu mallia Oltcit -90 alussa, ja Renault 12 valmistui vielä melko pitkään -90 luvulla. Veivät niihin aikoihin Kiinaan näitä.

      

  • Mitä jos matkustan Romaniaan, lyön 5000 euroa pöytään ja ajan autolla Suomeen. Saanko tuon auton Suomen rekisteriin ja mitä ongelmia voi tulla Renaultin, Romanian tai Suomen valtion tai tullin kanssa?

      
  • Aika paljon uuden Meganen näköä oli keulaa lukuunottamatta. Ihan nätti perusauto. Mutta ei siitä Almeran näköistä saa kuin vuosia kestävän tinnerin haistelun tuloksena. Eikös Suomessa autovero ole jotain 142%... eli auto maksaisi täällä 12 000 euroa plus kulut plus maahantuojan ja myyjän voitto, eli varmaankin 15-17 000€. Jos haluaa halvan auton, jolla liikkua paikasta toiseen niin eikös Daewoo Matiz ole siihen hyvä? Sopii hätätapauksessa pienelle perheellekin; ajoihan kansa koko 70-luvunkin pikkufiiateilla ja niin olivat hyviä...

      
  • Uudella autollahan pitää olla EU-tyyyppihyväksyntä jossain EU-maassa, muussa tapauksessa sitä ei varmasti saa Suomessa rekisteriin. Ja tosihan se varmasti on, että jos se tänne tuotaisiin, niin hinta kohoaisi varmaan väh. 15 000 euroon, jollain ilveellä. Mutta jos tietysti sen saisi halvalla muualta ostettua......

      

  • Kertokaa mulle jos tuota autoa myydään jossain EU-maassa niin lähden hakemaan sellaisen.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit