toyota corolla verso 4d4 vs. renault grand scenic 1,9dci

8 kommenttia

tässä minun pulmallinen kysymykseni. Eli kumpi kannattaisi hankkia autot on aika lailla samaa hinta luokkaa koe ajossa toyota oli vakaampi mutta renault tilavampi. luotettavuus? Tyyppiviat ? entä muita seitsemän paikkaisia malleja samaa koko luokka olevia. kiitos etukäteen

  
 • Jos valitset Toyotan niin odota ihmeessä pari kuukautta ja osta loppusyksystä/alkutalvesta myyntiin tuleva 136 hv versio joka korvaa tuon nykyisen. Kyse on siis todellakin korvaajasta joten hinnat tuskin nousevat paljoakaan. Loppusyksystä alkaen Corolla Verson dieselmoottori-vaihtoehdot ovat 136 hv ja 177 hv, molemmissa 6-vaihteinen vaihteisto. Muita muutoksia Versoon ei ole tulossa.

    
 • Niin, tai älä odota... jos odottamaan alkaa, niin aina voi odottaa loputtomiin.
  Autoihin on koko ajan tulossa pienin väliajoin uusia varusteita, moottoreita, versioita, malleja jne.

  Poikkeapa myös Opel kaupassa, kun olet etsimässä 7-hengen dieseliä...

    
 • Tuo tila taitaa olla ensimmäinen avainkysymys. Jos corollan tila ei riitä, valinta on helppo. Mutta jos riittää, niin sitten onkin kysymys makuasioista ja siitä, vaikuttaako merkkien maine yms seikat. Uusi zafira ja volkkarin touran nyt ovat rellun kanssa suunnilleen saman kokoisia vaihtoehtoja. Corollan kanssa yhtä ahtaita 7 hengen autoja ei tule mieleen kuin Peugeot 307SW.

    
 • Lainaus:
  31.07.2005 klo 10:46 Mannni kirjoitti
  Niin, tai älä odota... jos odottamaan alkaa, niin aina voi odottaa loputtomiin.
  Autoihin on koko ajan tulossa pienin väliajoin uusia varusteita, moottoreita, versioita, malleja jne.


  Tuo ei päde Toyotaan. Merkillä on hyvin selvä linja: uusi malli - facelift - uusi malli. Noiden välillä ei tehdä juuri mitään muutoksia. Tämä dieselvaihdos on pakko tehdä koska ensi vuonna on voimassa Euro 4-päästöraja.

    
 • Emme niin tilaa tarvistse niin hirveästi se ei ole aivan ratkaiseva eikä ajettavuus, mutta lyuotetavuus ja tyyppiviat ym ratkaisevat enemmän wv ja opelia en laita kun on tosi huonoja kokemuksia sharanista ja kahdesta kadetista.Eli luotettavuus, talodellisuus ym 136 heppasesta toyotasta tulee varmaan kulutukseltaan ,kuin 116 hv:stä ja ehkä kestävyydeltään heikompi onko näin. ??? Sillä olen näiden kahden auto merkin välillä kumpi siis kannattaisi

    
 • Lainaus:
  31.07.2005 klo 18:34 jtkn kirjoitti
  Eli luotettavuus, talodellisuus ym 136 heppasesta toyotasta tulee varmaan kulutukseltaan ,kuin 116 hv:stä ja ehkä kestävyydeltään heikompi onko näin. ???


  Niin siis tuo tuleva 136 hv moottori on täysin uusi 2,2 litrainen.
  Avensikseen se tulee 150 hevosvoimaisena ja EU-kulutus nousi 0,2 litraa 116hv dieselin verrattuna. Uuden moottorin luotettavuutta ei voi tietää etukäteen.
  Tuon 136 hv Corolla Verson suoritusarvot eivät ole vielä tiedossa, mutta 177 hv versiosta on tietoa. Kiihtyvyys 0-100 km/h 8,8 sek ja EU-kulutus 6,7 litraa.

    
 • Niin...luin tuosta toiselta topicilta aikaisemman autosi ongelmista ja puistelin surullisena päätä :cry:

  Eli jos nyt vaihteeksi haluat panostaa käytännön luotettavuuteen ja ongelmattomiin kilometreihin niin älä volkkarin jälkeen ainakaan ranskanpullaa mieti...siis COROLLA VERSO alle.

  Kannatan tutustumista myös Honda FR-V:n, jos sen tilaratkaisu kiinnostaa. Laatu oletettavasti samaa tasoa Corollan kanssa :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit