Mitsun coupe

5 kommenttia

http://www.mitsubishimotors.com/eclipse/index.html

Mitsubishi yrittää uutta nousua ja kärsii mallien puutteesta. Sillä ei ole mitään tarjota perheautojen luokassa, ellei vanhentunutta Lanceria lasketa. Galant tarvitsisi seuraajaa kiireesti, samoin Lancer ja Pajero. Colt, Outlander ja Grandis saatiin jo, mutta ne eivät riitä. Golf- ja Passatluokkiin täydennystä odotellessa voisi hyvä imagonnostaja olla edullinen urheiluauto, jota linkissä esitellään. Moottorivaihtoehdot 2,4-litraisesta nelosesta aina 3,0-litraiseen kutoseen. Erittäin hyvä muotoilu, varma katseenkääntäjä ja liikkuva mainostaulu Mitsulle keräämään kiinnostusta..

  
 • Todella hieno, paljon hienompi kuin Celicat, MR2:t yms. Toivottavasti näitä tuotaisiin Suomenkiin... :smile:

    
 • Harmi, että nykyään coupen tarvitsee olla olevinaan niin urheiluautomainen. Enää ei juurikaan tehdä coupeja tyyliin Corolla (Sprinter, HT), Taunus Coupe, Bluebird HT tai puoli astetta erikoisempana Mitsu Celeste tai Cordia. Henkilöautoon pohjautuvaa perustekniikkaa hieman näyttävämmällä korilla ilman, että arkinen käyttökelpoisuus takapenkin tiloja lukuunottamatta kärsii. Tällaista ei kai minkään valmistajan imago kestäisi markkinoimaan coupena.
  [Herbert muokkasi tätä viestiä 11.11.2004 klo 09:37]
    
 • Lainaus:
  11.11.2004 klo 09:36 Herbert kirjoitti
  Harmi, että nykyään coupen tarvitsee olla olevinaan niin urheiluautomainen. Enää ei juurikaan tehdä coupeja tyyliin Corolla (Sprinter, HT), Taunus Coupe, Bluebird HT tai puoli astetta erikoisempana Mitsu Celeste tai Cordia. Henkilöautoon pohjautuvaa perustekniikkaa hieman näyttävämmällä korilla ilman, että arkinen käyttökelpoisuus takapenkin tiloja lukuunottamatta kärsii. Tällaista ei kai minkään valmistajan imago kestäisi markkinoimaan coupena.


  Onhan näitä, mainitsen ainakin Alfa Romeo GT:n, joka on käytännössä 156 coupe-korilla. "erikoisuutena" juuri se, että takanakin mahtuu hienosti matkustamaan. Harmi vaan, että Suomessa näitä ei kovin paljoa nähdä, sillä tehdas myi koko vuoden tavoitteen parissa kuukaudessa keski-euroopan markkinoille... Tulossa kuulemma kuitenkin on, yksi Suomesta ainakin jo löytyy...

  Tuo Eclipse on kyllä varsin nätti, jostain kumman syystä mieleen tulee myös Hyundain Coupe, kun mietin tätä Mitsun vetoa...

    
 • Tuo eclipsehän on tullut myyntiin jo 2000 vuonna...
  Ja onhan hondalla coupe malleja! Accord ja Civic coupe...

    
 • [quote title="12.11.2004 klo 03:21 Niki Kari kirjoitti"]
  Onhan näitä, mainitsen ainakin Alfa Romeo GT:n, joka on käytännössä 156 coupe-korilla. "erikoisuutena" juuri se, että takanakin mahtuu hienosti matkustamaan. Harmi vaan, että Suomessa näitä ei kovin paljoa nähdä, sillä tehdas myi koko vuoden tavoitteen parissa kuukaudessa keski-euroopan markkinoille... Tulossa kuulemma kuitenkin on, yksi Suomesta ainakin jo löytyy...  Mielestäni "näitä" on aika vähän. Olen itse nähnyt Toledosta kaksi ovisen mallin ja Civic sedan versiosta 2-ovinen Coupe. Onko tällaisia muitakin?

  [Tuomas muokkasi tätä viestiä 12.11.2004 klo 10:57]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit