Maybach vai Rolls-Royce

20 kommenttia

Kumman ottaisit? Oma valinta olisi Maybach.Se on Rolssiin verrattuna huomattavasti siromman ja nykyaikaisemman näköinen.Rolssin uusi Phantom on melkoinen järkäle.Olisi mukava lipua arvokkaasti Maybachilla,oli se sitten lyhyempi 57 tai pidempi 62.Keulalla hyrrää 5,5 litrainen tuplaturbo V12,jossa on 550hv,Rollssissa "vain"460hv. Maybachin rinnalla S-sarjan Mersukin on melkein tavallinen perheauto. Jos saisi jostain vähintään sellaiset 600.000euroa niin menisin Vehoon tekemään tilauksen.

  
 • Riippuu vähän kait tilanteestä, Rolleri ehkä enemmän ajajalle suunnattu kun MM takapenkkiläisille, mutta useimmiten tuota kysymystä ei tarvitse edes miettiä. Niillä jotka kys. auton ostavat on tarpeeksi rahaa ostaa molemmat.

    
 • Tuskinpa kellään meistä lienee varaa tuommoiseen (siis tänne kirjoittavista, tai mistäs sitä tietää...) ja kun näinollen ei ole minkäänlaista kosketuspintaa kumpaankaan, niin turha edes lähteä arvailemaan.

  Jos olisi noin paljon löysää rahaa, niin molemmat !!!!

    
 • Rolssin ottaisin paljon arvokkaamman oloinen auto, Maybach=mersu=taksi...

    
 • Lainaus:
  17.06.2004 klo 22:06 Tuomas kirjoitti
  Rolssin ottaisin paljon arvokkaamman oloinen auto, Maybach=mersu=taksi...


  Aika hyvää logiikkaa... Mikäs paha siinä on jos auto on suosittu ammattiautoilijoiden keskuudessa? Tai leasingissä? Entä onko auto huono jos se on perheellisten naisten suosiossa? Tai automerkin ostajilla on tyypillisesti 2.3 autoa? <- nämä oli vain heittoja, merkki voisi olla mikä tahansa.

  Ahdas maailma sinulla...
  "Ostit sitten taksin" Maybachin ostajalle :grin:

    
 • Vastaan Maybach koska siinä on paremmat takaistuimet(62). Muuten kyllä Rollssi

    
 • Aikas vaikea valinta mutta onneksi ei ole juuri tällä hetkellä ajankohtainen. :tongue:

  No kuitenkin ottaisin Rolls-Roycen. Maybach on jotenkin nousukasmaisen oloinen ja sitä harvemmin ajetaan itse ja kyllähän nyt kuitenkin se pitäisi itse päästä testaan miltä 1000nm tuntuu!
  R.R. on muutenkin vielä jotenkin vain statuksen vuoksi parempi -vähän kuin Nokian kännykkä: Se on ylihintainen, useinmiten rumakin ja epäluotettava mutta luonne ei anna myöden ostaa samsungia tms. Sama pätee Rolssiin mutta eri argumenteilla .

  Ja muuten: Maybach on nyt myös Brabus-versiona... Jos ei muuten riitä.

    
 • Sangen hypoteettinen kysymys mutta silti mielenkiintoinen...

  Rollsissa on toki tietty tunnelma (spirit) ja maine mutta silti ottaisin ilman muuta Maybachin. Itse asiassa ottaisin vaikka ison Ässänkin ennemmin kuin Rolls Roycen. Tarkemmin en osaa selittää mutta jotenkin vaan yhdistän laadun ja teknisen osaamisen Mercedekseen.

  Perhepiirissä on ollut 20 vuoden aikana 8 Mercedestä, toki etupäässä sieltä hintahaitarin alapäästä eli ei Ässiä. Veikkaisin että kalliimmat Mersut lienevät vielä parempia kuin nämä mistä on itsellä kokemuksia ja nekin kokemukset ovat kovasti plussan puolella.

  Kokonaan eri asia on tietysti se että ennenkuin Maybachin raaskisin ostaa pitäisi tilillä olla noin 50 vanhaa miljoonaa ja siihen mennee aikaa...

    
 • Bentley

    
 • Ilman muuta Rolls-Royce, vaikka onkin Bemarin tekemä. Maybach on jatkettu taksimersu, mutta Rolls-Royce on instituutio ja legenda. Ja paremman näköinenkin....

    
 • Maybach on myös erittäin heino automerkki maailmansotien väliseltä ajalta ja oli suosittu varsinkin Keski-Euroopan aristokratian piireissä. Rolls puolestaan on profiloitunut kruunupäiden automerkiksi, myöhemmin myös erilaisten äkkirikkaiden, mm. filmitähtien ja pop-artistien kulkupeliksi. Molemmat ovat hienoja autoja ja valinta näiden välillä olisi vaikeaa. Onneksi tuota huolta ei kuitenkaan ainakaan omalta kohdaltani ole, siitä pitää hintalappu huolen.

    
 • Minkähän takia Rollssia ei ole hinnoiteltu suomessa?Mitä arvelette paljonko se maksaisi täällä?Maybach 57 maksaa 585000e ja Maybach 62 680000e.Rollssi olisi luultavasti samaa luokkaa.Viime vuonna suomessa myytiin yksi Maybach 62.Uusia Rollsseja ei varmaankaan ole tänne vielä yhtään tuotu.

    
 • Tuossa muuten semmoinenkin tieto löytyi, että Lexus aikoo suunnitella uuden sedanin joka tulee kilpailemaan nimenomaan Maybachin ja Rolls-Roycen kanssa. Saas nähdä milloin tämä tapahtuu.

  Ehkä maine ei sittenkään riitä ihan tuohon superkalliiden sarjaan, vaikka en yhtään epäile, etteikö löydy tietoa ja taitoa rakentaa vaikka parempikin kuin 2 edellämainittua. Tuossa hintaluokassa ei enää ratkaise pelkkä tekniikka, pitää olla huikea status.

    
 • Lainaus:
  19.06.2004 klo 14:24 jonte100 kirjoitti
  Minkähän takia Rollssia ei ole hinnoiteltu suomessa?Mitä arvelette paljonko se maksaisi täällä?Maybach 57 maksaa 585000e ja Maybach 62 680000e.Rollssi olisi luultavasti samaa luokkaa.Viime vuonna suomessa myytiin yksi Maybach 62.Uusia Rollsseja ei varmaankaan ole tänne vielä yhtään tuotu.


  Ei ole hinnoiteltu, koska ei ole maahantuontia. RR oli maahantuonnissa Bentleyn kanssa kunnes BMW ja VW pilkkoivat merkit ja aloittivat uusien mallien tuotannon. RR saa tosin 'vähittäismyyntinä' jos BMW Suomen eli maahantuojan edustajien kanssa hieman käy keskustelua. Jos autoveroa saadaan joskus laskettua inhimilliselle tasolle niin saadaan nähdä kuinka täälläkin alkaa kalliiden autojen myynti vetämään. Varmasti tulee Bentleykin VW-auton suojissa mukaan myyntiin ja TVR, Aston Martin ja muut Euroopassa olevat paremmat merkit kun alkaa ihmisillä olemaan mahdollisuus saada noita käsiinsä. Sitä ennen... Tuskin.

    
 • Ei Suomeen voi mitään Rollsia tuoda, johan täällä kateellisten otsasta verisuonet räjähtelevät kun ostaa uuden Accordin ja siihen helmalevikkeet.

    
 • Nimimerkki "Ammattilainen",mistä sait tiedon,että Lexus suunnittelee kilpailijaa Maybachille ja Rollssille? Tuskinpa sellaista Lexusta ainakaan ihan lähiaikoina tulee.

    
 • http://www.autocar.co.nz/autonews/autonews.asp

  Tuolla kun selailet niitä uutisia tarpeeksi alaspäin.

    
 • Niin Maybach ja Rolls-Royce ovat "pappakamaa" :wink: , pitäisi ottaa Bentley. :smile:

    
 • Niin,jokaisella on omat mieltymykset ja mielipiteet.Oma valintani on kuitenkin Maybach.Se on sopivan tyylikkään ja arvokkaan näköinen,mutta ei niin massiivisen ja panssarivaunumaisen kuin Rolssi.Sisältäkin Maybach on paljon nykyaikaisemman näköinen.

    
 • Luxusauton PITÄÄ näyttää massiiviselta, mutta ajossa sitä ei saa huomata. :smile:

    
 • Lainaus:
  21.06.2004 klo 18:17 Tuomas kirjoitti
  Niin Maybach ja Rolls-Royce ovat "pappakamaa" :wink: , pitäisi ottaa Bentley. :smile:


  Jollain hassulla tavalla olen täysin samaa mieltä :wink:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit