Kevennys

5 kommenttia

Tämä on niin mainio kirjoitus, että ihan pakko on pistää. Ei siis ole minun kirjoittamani vaan lainattu. Muuten loistava kirjoitus, mutta oli unohtunut jenkkiautot pois. Siitä iso miinus. Mutta nyt itse asiaan eli tekstiin. Nauttikaa, olkaa hyvät.

EDIT: Ihan tajutonta, että ei voi kirjoittaa #&%£$!*, vaan se sensuroidaan. Vaihdanpa sitten sen tilalle sanan hanurista.

"Nythän on niin, että saksalaiset autot ovat hanurista. Täytyy olla vähintään natsi, että ajaa hitler-jugend mallisella mercedeksellä. Saksalaisissa autoissa on juutalaisten selkänahasta valmistetut penkit. Kun painat ahterisi penkille, se sanoo: Guten morgen mein herr. Saksalaisissa autoissa on niin onneton jousitus, että sairaalat käyttävät niitä munuaiskivien murskaukseen. Potilas kyytiin ja korttelin ympäri mukulakivillä. Kyllä munuaiset alkavat toimia, mutta hampaista lähtee paikat. Saksalainen auto toimii kuin kello, paitsi, että vedettäessä kello lähtee käyntiin ja saksalainen auto ei käynnisty työntämälläkään.

Japanilaiset autot ovat hanurista. Ostaisitko sinä pokemonin näköisen auton? Miten kansa joka rakentaa talonsa paperista, voi tehdä kestäviä autoja. Kottikärrylläkin on parempi ajettavuus kuin näillä japanilaisilla tuulipusseilla. Japanilaisilla on pitkät perinteet leijojen lennätyksessä ja paperin taittelussa. Nyt he käyttävät tätä osaamista autojen suunnittelussa. Kun japanilaiseen autoon on tungettu koko perhe, niin kenelläkään ei ole varaa pieraista, etteivät ovet lennähtäisi auki. Täyteen lastattu japanilaisauto on viihtyisä kuin käynyt piimäpurkki. Avatessa sisältö pursuaa karkuun ja alkaa kauhea vaahtoaminen. Miksi asentaa auto täyteen turvatyynyjä, jos ne eivät mahdu täyttymään ilman, että kaikki autossa olijat puristuvat hengiltä. Kesäisin näkee rantaleijonia, joilla on punoittava toyota-logo painuneena vatsanahkaan, alla lukee airbag. On taas istuttu koko kesä corollassa.

Ranskalaiset autot ovat hanurista. Eikös sieltä ranskasta tule vain patonkia, viiniä ja homejuustoa? Tarina: Ranskalainen paimenpoika ajoi autonsa vuorille. Paimen läksi tyttöjen perään ja unohti autonsa pariksi viikoksi ulkosalle. Tullessaan takaisin paimen huomasi autonsa olevan homeen peitossa. Katseltuaan aikansa autoaan, paimen totesi sen erinomaiseksi, ja siitä lähtien ranskalaiset autot ovat aina olleet homeessa. Onko kaikkien ranskalaisten autojen mallina toiminut vanha lenkkitossu? Osta hyvä huoltosopimus, saat auton kaupanpäälle. Leijonan sukua, mutta naukuu kuin kissa. Pösö mainosti testimenestystään lauseella: "Parasta kyytiä", vaikka koko testin tarkoitus oli vain: "Edistää myyntiä"

Italialaiset autot ovat hanurista. Ostaako niitä kukaan? Italian autot ovat yhtä haluttuja, kuin heidän sotilaansa toisessa maailmansodassa. Mitä tuollaisella pizzauunilla tekee suomen pakkasissa, ei mitään. Kun italialaisessa autossa paiskaa oven kiinni, niin taatusti toiselta puolelta hajoaa jotain, tai ainakin maalit irtoaa. Kaikki auton vivut ja kytkimet ovat vahvuudeltaan suolatikun luokkaa. Auto kestää kuin perunalastu muurarin kourassa. Auton markkinointikin on todella epätoivoista: Osta Fiat Marea, saat omakotitalon kaupan päälle.

Ruotsalaiset autot ovat hanurista. Miksi kukaan haluaa omistaa muuttolaatikon näköisen auton? Ruotsalaiset autot on niin onnettomia, että mustalaisillakin on varaa ajaa niillä. Jopa 4-vuotiaat osaavat piirtää volvoja ja saabeja, on ne sellaisia muotoilun kukkasia. Miksi kukaan haluaisi käännellä ruotsalaista autoa, kun puimurikin kääntyy näppärämmin. Maanteiden resiina joka syö bensaa, siihen malliin, että kun vähän polkasee, niin jo on pyörre bensatankissa. Volvo on yhtä urheilullinen ja virtaviivainen kuin ruotsinlautta. Volvo on ainoa auto jonka näköismallin voit rakentaa kahdella lego-palikalla.

Itäautot, jeesus, ne vasta on hanurista. Vain idässä enää valmistetaan henkilöautoja joissa on yli metrin pituinen vaihdekeppi. Verhoilun pettäessä, alkaa heinää tunkea hanuriin. Itäauton jousitus pitää huolen siitä, että keskustelu ajon aikana muuttuu änkytykseksi. Venäjällä ladoissa kasvatetaan tomaatteja, meillä niissä kasvaa kusipäitä. Idässä valmistetaan maailman parhaat mäkiautot. Auto voi käynnistyä parilla ryypyllä, kuski ei pullollisellakaan."

[J R muokkasi tätä viestiä 21.11.2004 klo 15:45]
  
 • Tämä juttu oli muuten jo toisessa ketjussa! Omiltakin sivuiltani tuo löytyy, eräs lukija oli lähettänyt vastaavanlaisen tekstin amerikkalaisista autoista ja tässä se on:

  Amerikkalaiset autot ne vasta #&%£$!* ovat. Kuka haluaa ostaa auton maasta, jossa vähemmän ääniä saanut valitaan presidentiksi? Polttoainetalouskin on huippuluokkaa: Pakoputkesta tulevalla öljynsekaisella bensiinillä pikkujapsi kulkee perässä, ja useimmiten menee ohi. Ajo-ominaisuudet ovat samaa luokkaa traktorin peräkärryn kanssa, tosin peräkärryn renkaita ei saa vinkumaan soratiellä sateessa (katso muutama amerikkalainen elokuva). Entä luotettavuus: Auto laukeaa juuri kriittisellä hetkellä ja räjähtää pienimmänkin ulosajon seurauksena

  lähde: Autowebfinland.tk

    
 • Nuohan pitävät melkein paikkansa, ainakin melkein. Onneksi tänne tulee joskus hyvät kiinalaisautot... Valloittavat samalla tavalla Suomen markkinat kuin japanilaiset aikoinaan...

    
 • "Miten kansa joka rakentaa talonsa paperista, voi tehdä kestäviä autoja.
  ...
  Japanilaisilla on pitkät perinteet leijojen lennätyksessä ja paperin taittelussa. Nyt he käyttävät tätä osaamista autojen suunnittelussa."


  Rakennusalalla on tapana sanoa, että kun järki loppuu, käytetään ratakiskoa. Se ainakin kestää.

    
 • :grin: Hupaisaa! ja kyllä vähän pelottavaakin, sillä toi kuulosti muutamien tapaamieni (tai täällä näkemieni) henkilöiden mielikuvaa ko. maiden autoista :grin:

    
 • toi oli paras, paitti japsu autot on best ei niit saa pilkata. :frowning:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit