Uusi Honda Civic, kuvia

7 kommenttia

Ehkä tämä on jo vanha juttu, mutta ainakin minun eteeni nämä kuvat uudesta Honda Civic Sedanista tulevat ensimmäistä kertaa. Kuvat on otettu USA:ssa, mutta ainakin tähän asti Sedan-malli on ollut samanlainen täällä. Kaksioviset versiothan ovat olleet tunnetusti täysin eri autoja. Ainakin minusta Civic Sedan näyttää todella isolta, varsinkin akseliväli. Taitaa olla luokan tilavin auto?
http://www.autoweek.com/files/specials/galleries/newcivics/pages/04.htm

Civicin täysin uudesta 1,8 litraisesta moottorista voi lukea täältä:
http://www.japanesecarfans.com/news.cfm/newsid/2050705.005

  
 • Uusi Civic näyttää hyvältä, varsinkin se kolmiovinen. Tuo sedan muistutti paljolti Accordia (mikä ei ole huono juttu). Olen ollut Civicisti 89-02, mutta niin kauan kun Veho on ainoa Honda myyjä/huolto, merkki ei tule kyseeseen. Hondan myyntikin on tippunut 20%. Asiakkaat ovat varmaankin havahtuneet Vehon toimintatapaan ja vaihtaneet merkkiä, kuten minäkin.

    
 • Vehon toiminta on kyllä hiponut käsittämättömyyden rajoja tuossa vuosituhannen vaihteen tienoilla. Anopillani on ollut useampia Mersuja, jatkuvasti kaksi samaan aikaan ja malliston kalliimmasta päästä. Silti häntä on kohdeltu Veholla kuin saastaa, vaikka mies kantaa puljuun rahaa niin ovista kuin ikkunoistakin.

  Käsittääkseni pientä muutosta parempaan on viime aikoina kuitenkin tapahtunut.

    
 • No jyväskylässä ainakin, rintajouppi ja autobest myy ja huoltaa hondaa...

    

 • Ha mikä ping pong auto muistuttaa kohta jotain kilpikonnaa :grin:

    
 • Kaikella kunnialla: tuli ensimmäiseksi mieleen Ford Ka:n ja Nissan Muranon jälkeläinen...

    
 • Taitaa olla vain tekosyy tuo Veho siihen ettei Hondaa saa halutessaan alle. Hondaa myydään monessa muussa liikkeessä ympäri maata...tervetuloa vähän ylemmäksi sieltä kehä kolmosen sisäpuolelta auto-ostoksille :grin:

  Esimerkkeinä Länsi-Autot Hämeenlinnassa ja Lahdessa, Mega-Auto Lahdessa, Rinta-Jouppi Jyvässeudun pää-Hondamyyjänä Jyväskylässä jne...vaihtoehyoja kyllä löytyy jos autot kiinnostaa. Kuka nyt Vehoa kaipaa jos Hondan alle haluaa :sunglasses:

  Ei muuta kuin Hondan Suomen kotisivuille ja sieltä linkistä jälleenmyyjät/huollot Suomessa...johan alkaa löytyä muutakin kuin Vehoa... ja saa halutessaan myös palvelua kuten itse sain vuosi sitten.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit