Onko tässä uusi Camry?

10 kommenttia

http://www.autoweek.com/files/specials/2005_detroit/toyota/avalon/pages/z50%20Avalon%20Touring.htm

Kuvassa Toyota Avalon 3,5-litraisella koneella. Tuleeko tämä Eurooppaan Camrynä, joka äskettäin poistui Suomen mallivalikoimasta? Aika kömpelön näköinen tavallaan... hmm.. perä on aika ok, mutta keula on tökeröä jälkeä...

PS: huomaa, että kuvia on lisää sekä taaksepäin ( previous ) että eteenpäin ( next photo )..

  
 • Sovittaisiinko, että ei aloiteta uutta keskustelua jokaisesta netissä nähdystä autonkuvasta?

    
 • Ei ole uusi camry. Avalon on camrya isompi (ja kalliimpi) perheauto, joka on saatavilla myös 6 hengen versiona. Eurooppalaisittain liian kallis ja iso perheautoksi eikä tapeeksi urheilullinen ja ylellinen. Varmaan menisi camrya huonommin kaupaksi. Japsimalleista varmaan löytyisi joku paremmin eurooppaan sopiva iso toyota.

    
 • Ei ole tulossa Eurooppaan. Kyseessä on kaikkien aikojen amerikkalaisin Toyota. Kaikki paitsi moottori on kehitetty USA:ssa. Ensimmäiset kommentit tästä autosta ovat olleet niin innostuneita että Toyotan puheet yli 100 000 auton vuosimyynnistä eli myynnin kolminkertaistamisesta eivät ole epärealistisia. Uusi 3,5 V6-moottori tullaan kylläkin näkemän Euroopassa, mutta suorasuihkuversiona Lexus-malleissa.

    
 • MILLOIN TULEE UUSI ANDERS-SIMO, KUN SE NYKYINEN ON NIIN VANHA JA PASKA. HIRVEE KITINÄ KUULUU KOKO AJAN JOSTAIN KOJETAULUN SUUNNALTA. TIEDÄN ETTÄ SE ON TYYPPIVIKA, JOKA TOIVOTTAVASTI POISTUU SEURAAVASSA MALLISSA. MUUTEN ON KIITETTÄVÄSTI KESTÄNYT POTKUT JA MUUT #&%£$!*.

    
 • Nimimerkki Mannnille: Ei, ei sovita.

    
 • http://www.scala43.com/scala43/vw/vw-fotosg/vw-golf-k28.jpg

  Ja tässä tuleekin sitten Jarna-pojalle terveisiä sinne Läyliäisten ammattikoulun tupakkapaikalle. Laitoin teille finniturville tällaisen mukavan auton kuvan, että voitte sitten liimanimppauksen ohella haaveilla siitä. Eiks ookki magee, siinon tupakkamainokset ja poilerit ja kaikki! Vizi jee! Mutta älkää nyt sitten liikaa innostuko ja kuvitelko, että jos teillä on tuollainen poileriauto että tytöt teitä katselis sittenkään - ei katsele. Ne näet ikävä kyllä tykkää enemmän.. miten sen nyt sanoisi, miehistä. Kuten Anders-Simo-sedästä. Ne tykkää itsevarmoista ja sivistyneistä miehistä eikä mistään leuattomista finnitelineistä, jotka vetää herneen isoihin sieraimiinsa heti jos joku sanoo jotakin, mitä ne ei ymmärrä. Pyydä isääsi selittämään, kun se pääsee vankilasta, jookostas!?

    
 • :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
  hoh...nauratti niin tuo A-S:n teksti että vieläkin silmät vuotaa...ei millään pahalla. Aikas sujuvasanaista tekstiä.

    
 • Noista autoista hienoin oli Dodge Charger, ehdottomasti. Kuvan autossa oli vielä hieno värikin. Oli muutkin hienoja.

    
 • VOI ANDERS-SIMO, SINÄ OLET NIIN VILLI, TERVEISIN KERTTU

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit