.

7 kommenttia
  • Vikalistalle voi lisätä ajossa irronneen pakokaasuanturin. "Ajetteleva" vetokoukku kertoi ajettaessa jarrullisella trailerilla, kuorma alle 1000kg, etujarruille viestin lämmittää vanteetkin kättä sietämättömän kuumaksi ja kytkeä etuvedon pois sekä sytyttää jarrujen varoitusvalon...

    Takaluukku on eri paria korin kanssa. Takuu toimii toistaiseksi, dieselissä vääntö riittää, ajotuntuma on todella turvallista, tosin kulutus 2 litraa sadalla esitteessä ilmoitettua suurempi ja mukavuuskäyttötoimnto availee ikkunat pyytämättä. Ajonhallintalaatikot eivät ymmärrä suomalaisia sorateitä ja jarrutusmatka voi venähtää. Odotan pelonsekaisin tuntein takuun päättymistä, huollossa ei armoa tunneta, ja nautin sillä välin ajosta hyvin viimeistellyllä autolla. Meno maistuu, mutta maksaa. 15 vuotias Volvo jatkaa matkaa murheitta.

      
  • Huvittavaa tämä vääntö Volvon puolesta. Ketä se hyödyttää ja kuka muu on aidosti Volvosta kiinnostunut paitsi omistajat.

      
  • Kaikissa autoissa on yksittäisvikoja, myös Toyotassa. Eiköhän tuon laatututkimuksen perusviesti ollut kuitenkin, että Bmw:n laatu on hyvää, paljon Volvoa parempaa? Kyseinen XC90 oli koko testin huonolaatuisin auto mikäli nyt yhtään tuota ruottia ymmärsin.

      
  • MMS:

    Huvittavaa tämä vääntö Volvon puolesta. Ketä se hyödyttää ja kuka muu on aidosti Volvosta kiinnostunut paitsi omistajat.




    Ilmeisen moni. Yhdessä vaiheessa etusivulla oli lähes peräkkäin 5 volvovastaista provoaloitusta.

      
  • En ole itsekkään mikään Volvo-fani, kaukana siitä, mutta tämä kielteisten kommenttien määrä on vähän yllättävää. Joku voisi puolustella, että kateutta vaan. Ei voi pitää paikkaansa, jotain muuta on taustalla.

      
  • Joillakin Volvoviha kumpuaa tosi syvältä ja kaukaa. Onkohan joskus tärähtänyt 245 kartanomalli kärkikolmion takaa täydessä mannelastissa ja ruotsin kilvissä herrojen premiumin kylkeen tai jo heidän isoisiensä premiumiin? :sunglasses:

      
  • Volvo on hyvä auto vaikkei minulla ole sellaista ollut vuosiin, olen kuitenkin ollut pelkääjänä muutaman kerran ja pelot olleet turhia! :wave:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit