toyota

2 kommenttia

en tiedä kuinka todellista tuo alla olevan linkin

tekstit ovat muilla merkeillä tuolla seudulla toimivissa tehtaissa mutta aika raakaa kertomaa...



http://www.corpwatch.org/article.php?id=15182



http://www.nlcnet.org/reports.php?id=562

  
  • Näihin kahteen artikkeliin en tarkemmin jumittunut, koska olen lukenut näitä aikaisemminkin.



    Ongelma myös on siinä, että länsimaiset eivät ymmärrä japanilaisia arvoja ollenkaan. Siellä työntekijät ovat hyvin lojaaleja työlleen ja työnantajalleen, haluavat tehdä sen hyvin ja kunnolla. Tästä saadaan Toyotan hyvä laatukin varmasti aikaiseksi. Eikä se heidän arvomaailmalleen ole mitenkään erikoista, että työtä tehdään selvästi enemmän mitä täällä.



    Toyotakin on maailman toiseksi suurin autonvalmistaja, joten kyllä varmasti yksittäistapauksia sieltäkin löytyy, mutta kannattaako niitä alkaa yleistämään ?



    On myös tälläinen väite.Yhdysvalloissa tuontiautoista, etenkin toyotasta, jonka myynti on ollut suurta siellä viimeaikoina, on kirjoitettu tälläisista aiheista, haluttaisiin saada ihmiset ostamaan oman maan autoja ja tukemaan kotimaan autoteollisuutta. En tiedä tämänkään todenperää, mutta kuulostaisi kyllä loogiselta nähden siihen että Toyotakin myynti on ollut siellä kovassa kasvussa ja omat merkit ovat ongelmissa. Ja tuonkin artikkelin lopussa Toyotan kovasta USA:n menestyksestä puhutaan, joten en nyt ihmettelisi jos tämäkin olisi vaan taas tätä tuontiautojen huonoon valoon saattamista.

      
  • Taitaapi Tojo olla kohta suurin valmistaja? :snotty:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit