Paljon melua tyhjästä

8 kommenttia

Vieläkös muistatte Toyotan kaasupoljinskandaalin?

Nyt asiaa on tutkittu, ja typerän amerikkalaisen oikeusjärjestelmän syytähän koko juttu sitten oli:

http://www.tuulilasi.fi/artikkelit/kuka-maksaa-toyotalle-koituneet-vahingot

http://www.tekniikkatalous.fi/duuniauto/article485408.ece?s=u&wtm=tt-11082010

  
 • Vanha uutinen, jota ei jostain syystä ole julkisuudessa paljoakaan ruodittu.

    
 • Se, ettei Toyota olekaan vaarallinen, ei taida olla kovin seksikäs uutinen.  Tuulilasissa oli hauska otsikko:  http://www.tuulilasi.fi/artikkelit/kuljettajassa-ei-voi-olla-vikaa-jos-auto-toyota  Ei siis ihme, että Toyota on Suomessa suosittu ja tutkitusti 90% kolarin ajaneista kuljettajista ajotaidoltaan keskimääräistä parempia.

    
 • Ja on tietenkin kilpailijoiden ja muiden edun mukaista, jotka ei osaa arvostaa toimivaa ja laadukasta autotekniikkaa, oikaista vääristyneitä käsityksiä julkisuudessa. Vieläkin varmaan on ihmisiä jotka ei uskalla ottaa Toyotaa ko. uutisoinnin takia.

  Minusta koko paskassa haisi HYPE jo alkumetreistä lähtien johtuen jo pelkästään sen typerän uutisoinnin epämääräisyydestä.

  PS. Meille tuli kolmosautoksi vähän käytetty Pirtsakka D-4D Yaris eilen..

    
 • Herbert:


  Ei siis ihme, että Toyota on Suomessa suosittu ja tutkitusti 90% kolarin ajaneista kuljettajista ajotaidoltaan keskimääräistä parempia.
  ??? Nut ei jummarra pointtiasi.    
 • Tuulilasi kirjoitti, että kuljettajassa ei voi olla vikaa, jos auto on Toyota.  Suomessa on joskus kauan sitten tutkittu, että kolarin ajaneista kuskeista n. 90% pitää itseään keskimääräistä parempana kuskina.  Tuo jälkimmäinen tietohan herättää usein hilpeyttä, eikä syyttä. Mutta ehkä se selittyy osittain sillä, että Toyota on Suomessa kovin suosittu auto.  Ja jos Toyotan kuljettajassa ei voi olla vikaa, palstalla esitettyjen kommenttien perusteella Audin kuljettajasssa puolestaan aika usein on vikaa.  Toivottavasti nyt ymmärsit. Jos et ymmärtänyt, älä välitä. Ei se niin tärkeätä ole.    
 • http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=124276771  Eipä näytä olevan Toyota ainoa, jossa väitetään kaasupolkimen jumittavan...

  Kummallista kun täällä Euroopassa ei vastaavasta olla kuultukaan minkään merkkisissä autoissa.

    
 • Itsekin koin jonkinasteisen Ahaa-elämyksen HYPE-uutisoinnin loppupuolella. Jenkeissä nämä jotkut neropatit on näköjään lähteneet sitten koittamaan kepillä jäätä eli koettaa haastaa autonvalmistajaa oikeuteen ja saada tällä hyvät rahat. Jenkeissä älytön tuotevastuulainsäädäntöhän on lukuisia kertoja aiemmin onnistunut tuottamaan uskomattoman määrän taaloja juristeille ja asian kantajille.

  Jenkeissä nyt aina kaikki on ollut suurempaa kuin muualla, valitettavasti myös typeryys ja tyhmyys on suurempaa kuuluu samaan kategoriaan. Ei tarvitse kuin täälläkin avata television, niin jo niiden kulttuurista ja järjenjuoksusta jo hyvin pitkällä perillä, valitettavasti.. :frowning:

    
 • Syyei ole amerikkalaisessa (typerässä vai ei, riippuu katsantokannasta) oikeusjärjestelmässä, vaan jälleen kerran mediassa, joka tyypilliseen tapaansa on tehnyt kärpäsestä härkäsen.    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit