BMW oli autokaupan voittajia viime vuonna

12 kommenttia

Selvä voittaja suomalaisessa henkilöautokaupassa oli viime vuonna BMW. Kun kokonaismarkkinat kutistuivat seitsemän prosenttia, BMW kasvoi melkein 15 prosenttia.http://www.kauppalehti.fi/auto/uutiset/bmw+oli+autokaupan+voittajia+viime+vuonna/201401594677

  
 • Wau, melkein 5 % kaikista myydyistä autoista.

    
 • Saksalaisia premium merkkejä myytiin Suomessa viime vuonna:  Audi 5653 kpl

  MB 5121 kpl

  BMW 4825 kpl

    
 • Ilmiselvää "voittaja-ainesta".

    
 • Penteles:

  Saksalaisia premium merkkejä myytiin Suomessa viime vuonna:

  Audi 5653 kpl MB 5121 kpl BMW 4825 kpl
  Wau, kaikki yht. 15% kaikista myydyistä autoista.  Yhteisvaikutukseltaan 8,3% nousu kasvussa.

    
 • Ainoat jotka kasvattivat myyntiä 10 joukossa ovat myös ainoat premiumit mistähän tämäkin kertoo. Audia pitäisin myös aika voittaja kun vuoden alussa myynti oli pahimmillaan laskussa yli -35% ja vuoden lopussa -8,5% eli vain vähän enemmän laskua kuin mitä kokonaismarkkinat laskivat.

    
 • VeeAaaGee:

  Ainoat jotka kasvattivat myyntiä 10 joukossa ovat myös ainoat premiumit mistähän tämäkin kertoo. Audia pitäisin myös aika voittaja kun vuoden alussa myynti oli pahimmillaan laskussa yli -35% ja vuoden lopussa -8,5% eli vain vähän enemmän laskua kuin mitä kokonaismarkkinat laskivat.
  Wau, ainoa noista lisähintaisita, jonka myynti laski, saadaan "melkein voittajaksi".

    
 • Julle, kuinka säälittävä olet. Mitä saat irti tuosta nimimerkkien kopioinnista? Pitikö koko aloituksen teksti lainata Kauppalehden jutusta, ettei keskivertoa heikomman alakouluikäisen tasolla oleva kirjoitustaitosi paistaisi taas läpi? Nimimerkillä VeeAaaGee sitten kirjoititkin jo ihan omaa tekstiä. Ja sen kyllä huomaa! :lol:

    
 • Ajattelija solvauksesi ei näytä eikä kuulosta hyvältä. Et ole itsekään täydellinen ja jos niin väität, valehtelet. Samaa virttä viikosta toiseen. Jos oikeinkirjoitus ei kaikilta suju rupea opettamaan, mutta älä alennu ketään solvaamaan sen puutteesta. Eiköhän kaikki opi vaan kirjoittamalla ja pirusti lukemalla oikein kirjoitettua tekstiä. Niin äidinkielen opettaja aikoinaan sanoi niille joille ei lukuhommat oikein maistunu.  Aloitukseen sen verran mitä tuota vähättelemään BMW oli autokaupan voittajia viime vuonna ja jatko näyttää vähintään yhtä hyvältä.

    
 • Tracktest, en varmasti ketään solvaisi kirjoitustaidon vuoksi, eikä kukaan edes oleta, että netissä kirjoitusasu olisi täydellinen, mutta jos sama henkilö kirjoittaa ainakin 20:llä eri nimimerkillä ja kaikenlisäksi "kopioi" muiden nimimerkkejä, niin kirjoitustaidosta, tai pikemminkin sen täydellisestä puutteesta voinee huomauttaa. Ihan jo siksikin, että tässäkään ketjussa kaikki eivät edes tajunneet, että aloittaja on sama henkilö kuin nimimerkki VAG. Joku saattaa jopa sekoittaa aloittajan minuun. Onko tuo muiden nimimerkkien kopioiminen mielestäsi asiallista?  Sinäkin voisit joskus riisua nuo BMW-kakkulat silmiltäsi ja tarkastella maailmaa hieman objektiivisemmin. Itse pahoitat mielesi ties mistä, mutta tuolle Jullelle kyllä ymmärrystä riittää, koska hän sattuu fanittamaan Bemaria. Ihan sama mitä hän provoaa tai kuinka monta nimimerkkiä kopioi, niin sinä puolustelet.    
 • Ajattelija on kyllä pahasti sekaisin se nimittelee joka toista täällä Julleksi kuka sekin sitten on.

    
 • Ei ole isokaan ihme, neliveto ja automaatti 499 EUR on aika kova tarjous. Mikä lienee ollut vaikutus katteeseen. Volvo taitaa yrittää nyt samankaltaista temppua tänä vuonna.  Vuoden 2014 myynnin kasvattaja tulee olemaan Tesla, muutama auto 2013 ja varmaan satakunta 2014. Promille kaikista.

    
 • Perinteiset takavedot kiinnostivat  TOP-10 -merkkitasolla vain saksalaiset Mercedes-Benz ja BMW onnistuivat kasvattamaan myyntiään edellisvuodesta. Kärkikymmenikössä eniten myyntiään menettivät Nissan, Volkswagen sekä Audi.  http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288638795666.html

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit