Huovinen jaksaa

6 kommenttia

On meillä ahkera ministeri. Promillemuutos vaikuttaa olevan nyt jäissä, mutta muita juttuja on vireillä.

http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2006-03-05,104:2:363224,1:0:0:0:0:0:

  
 • Jep jep. Siinähän tulee poliiseille homma, kun rupeaa sakottamaan pyöräilijöitä kypärättä ajosta. Ei tule resurssit riittämään... No onneksi ne edes tuon nopeusrajoitus jutun jätti entiseen malliin ja tuossa moottoritie nopeudessa (130km/h) on ihan järkeä.

    
 • tämä kypäräpakkohan on mahtava idea. näin saamme ihmiset vähentämään pyöräilyä, jonka ansiosta kansan kunto huononee ja autojen käyttö lisääntyy, jolla on taas lisää mukavia vaikutuksia kuten ilman saastuminen ja ruuhkien lisääntyminen...

    
 • Ja vielä kypäräpakko kun viisaat ruottalaiset on todistaneet pipon paremmaksi? :smile:

    
 • Tässä pitäisi kyllä kansanedustajien ja ministerien näyttää mallia epätietoisille kansalaisille. Eduskunta ostaa työsuhdepyörät ja ekstraturvalliset niskaan, kulmakarvoihin ja korvien alareunaan asti ulottuvat neonkeltaiset kypärät, ja eikun koko porukka pyörällä luottamustehtävää hoitamaan!!! Ei mitään taksiseteleitä, saadaan samalla näytettyä kansalaisille mallia siitä, miten läski karisee (koska sitähän Arkadianmäellä riittää).

    
 • Vielä kun otetaan käyttöön se sakkopistejärjestelmä ja yhdistetään tuo kypäräpakko siihen. Olisi hienoa menettää ajokortti ajettuaan 4 kertaa pyörällä ilman kypärää :grin:

    
 • Joo kyllähän se hauskan näköistä olis, kun poliisit kylän raitilla ois mummoille sakkolappuja kirjottelemassa kypärättä pyöräilemisestä. Samaan aikaan oikeat rikolliset naurais partaansa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit