REKKAKUSKIT KÄNNYKÖISSÄÄN !

4 kommenttia

Tänä aamuna töihin ajellessa sattui kaksi samanlaista tapausta 10 minuutin sisään.

Pirkka-auton kuljettaja ja Lassila & Tikanojan kuljettaja olivat niin kännyköissään, että kumpainenkin kuormuri tukki tien.

Ensimmäinen ajeli kehä III rampeissa 40-45 km/h, rajoituksen ollessa 80 km/h.

Jälkimmäinen tukki Turun moottoritien ohituskaistan n. 90 km/h nopeudellaan.


Onko meillä niin iso pula kuljettajista, että on palkattava puikkoihin kavereita, jotka eivät osaa ajaa ja puhua samanaikaisesti?

Tulee mieleen se jenkkinaisten vitsi, jossa sanovat miehestä, että se on niin tyhmä ettei osaa kävellä ja jauhaa purkkaa samanaikaisesti...


:grin: :grin: :grin:

  
 • Sen lisäksi, etteivät osaa ajaa autoa, eivät taatusti pitäneet myöskään handsfree-laitetta, vaan puhuivat luuriinsa (mistä muuten olisit tilanteen voinut havaitakaan)?

  Ja kumpikin kuski nojaili vielä rattiin koko kropallaankin, hyvin tyypillisisesti sekin.

  :innocent:

    
 • Lainaus:
  18.08.2006 klo 12:18 Tapio Taula kirjoitti


  Jälkimmäinen tukki Turun moottoritien ohituskaistan n. 90 km/h nopeudellaan.

  :grin: :grin: :grin:


  Tämä vaatii vähän avaamista. On toki tuomittavaa ajaa 10km/h ylinpopeudella mutta tuota 'tukkimis'ongelmaa en ymmärrä. Oituskaistaa saa tosiaan käyttää ohittamiseen kuten kuormurimies ilmeisesti teki. Vai eikä tässä ohitettu ketään? Kännykän osuus jäa näillä vinkeillä vähän arvailun varaan.

  Varmistan vaan sillä että kokemukseni mukaan edelleen teillämme liikkuu tukku ihmisiä joiden mielestä moottoritien ohituskaistaa ei sovi käyttää jos ei aja jotakuinkin miljoonaa. Tämä arveluttava mielipide osoitetaan tavallisesti tulemalla muutamien metrien päähän edelläohittavan takalistosta. Anteeksi jos meni aiheen ulkopuolelle; kännykän käytöstä olen kanssasi kyllä periaatteessa samaa mieltä.

    
 • Lainaus:
  18.08.2006 klo 22:15 kutvonen kirjoitti
  Lainaus:
  18.08.2006 klo 12:18 Tapio Taula kirjoitti


  Jälkimmäinen tukki Turun moottoritien ohituskaistan n. 90 km/h nopeudellaan.

  :grin: :grin: :grin:


  Tämä vaatii vähän avaamista. On toki tuomittavaa ajaa 10km/h ylinpopeudella mutta tuota 'tukkimis'ongelmaa en ymmärrä.


  'Tukkimisongelma' tuo omasta mielestäni on, jos on kuormurin tai rekan on pakko ohittaa 89km/h edellä ajava rekka ja itse ajaa siis 90km/h rajotinta vasten. Eli ohittamaan lähdetään 1km/h nopeuserolla. Näitä näkee moottoritiellä päivittäin ja silloin mielestäni on aivan järjetöntä lähteä edes ohittamaan, sillä tukkii moottoritien ohituskaista todella pitkäksi ajaksi ja ohituksella ei saavuta juuri mitään.
  Tottakai ohi saa mennä jos on tarve ohittaa, mutta itsekin moottoritiellä pakettiautolla koitan suorittaa ohituksen niin ettei siitä mitään kilometrien jonoja taakseni synny. Järjenkäyttöä itse ainakin tuommoisissa tilanteessa kuuluttaisin hitaammille ajoneuvoille. Se että on oikeus ei tarkoita, että on sitä käytettävä joka tilanteessa kuin vain voi.

  Kännykän käyttöön tuo nyt ei varsinaisesti liittynä, sori kun meni ohi otsikon :smile:

    
 • Idioottimaistahan tuo on, mutta samaa tekee moni pakulla, asuntoautolla/vaunulla, peräkärryllä ja "mopolla", siis ohittaa pienellä erolla ja ohitus kestää kilometrejä! :innocent:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit