Täälläkö ne Vanhasen puut ovat?

7 kommenttia

Jaahas... Siellä TM:n toimituksessa kaivellaan varmaan jo sorkkarautoja.

  
 • Hämmästyttäviä ovat herrain metkut. Matti ei nosta kunnianloukkaussyytettä (niinkuin pitäisi), vaan kutsuu taloonsa TM:n toimittajia tekemään juttua!

    
 • Ihan oikein Matti toimi, vaikka TM:n käyttö tässä tilanteessa olikin aika yllättävää. Turhaa sitä kaikenlaisia juttuja on käräjille viedä. Pääministerillä on varmaan tärkeämpääkin tekemistä. Sen sijaan julkinen selvitys asiasta toimii paremmin. Nyt tulee vastine syytteeseen nopeasti ja taatusti tieto leviää kansan keskuuteen. Joku oikeuden päätös vuoden tai kahden päästä ei enää kiinnosta ketään. Muistetaan vain "ilmaiseksi saatu puutavara".  Enpä haluaisi olla Jugnerin, ko. jutun tehneen toimittajan tai "luotettavan lähteen" housuissa. Mielummin pari sataa euroa sakkoa hiljaisuudessa kuin julkinen nöyryytys. Olettaen tietysti, ettei mitään epäilyttävää Matin talosta löydy.

    
 • Matti ei ole koskaan eläessään toiminut oikein. Ainoa oikea teko olisi nostaa syyte, ja viedä asia oikeuden ratkottavaksi. Sitä hän ei tee, vaikka syytä ilmeisesti olisi. Voi kysyä miksi? Etenkin kun mies on kyllä ollut aiemmin oikeudessa vähäpätöisemmästäkin asiasta. Hmmm.

    
 • Mattihan on tietenkin syyllinen.

  (Jopa omien sanojensakin mukaan)  Sitä vaan ei vielä olla keksitty, mihin.  Mutta varmaan tuohon ikään mennessä jotain väärää on tullut tehtyä! Jos ei muuta, niin ajettua vaikka nuorena ylinopeutta tai lähetettyä tekstiviesti naiselle, mikä sekin näyttää olevan poliitikon kyseessä ollen rikos.

  Se, taas että poliitikko veisi yleisradion kaltaisen organisaation oikeuteen, taitaisi kyllä olla oman jalan sahaamista, vaikka voittaisikin oikeustaiston: Oikeustaiston hävinnyt YLE tuskin enää tekisi kovin positiivisluontoisia uutisia oikeustaiston voittajasta (edes sen pitkän oikeudenkäynnin aikana).

    
 • Minulle oli suuri yllätys, että TM:n tasoinen ja maineinen lehti lähti mukaan moiseen sirkukseen. Olisi varmaan fiksumpaa pysytellä todellisissa ammattijutuissa kuin siirtyä 7-päivää juttujen linjalle. Pisteitä meni eikä ihan vähän!

    
 • Tuon tasoinen oikeudenkäynti ei myöskään ole mikään yhden illan juttu. Pääministeri varmasti keksii muutakin tekemistä kuin oikeussotkujen selvittelyn. Ja poliitikkojen tärkein asia, kansan suosio saattaisi k.o. jupakassa laskea, joten Matti teki varmasti sen helpoimman ja varmimman ratkaisun.

    
 • Sellainen pikku virhe tuli tuossa tehtyä, että puljua ei tietysti tongi TM vaan TM Rakennusmaailma. Eri lehti nykyään.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit