MacBookin kuumeneminen

4 kommenttia

TM:n numerossa 15/09 julkaistussa testissä Macbook pro 13":n havaittiin kuumenevan voimakkaasti. Yli kolme vuotta sitten netissä julkaistun havainnon mukaan "MacBookin kuumeneminen loppuu kummasti kun huomaa irrottaa pienen muovipalan tuulettimen edestä" (http://www.unessa.net/omenatarha/2006/05/13-macbook-julkaistu/):smile:

  
 • Apple-fania harmittaa kun oma laite ei pärjännytkään. Jos tietäisit mistä puhut, ymmärtäisit että uudessa MacBookissa ei ole saman laista tuuletinaukkoa jossa voisi olla tiuo muovipala... Mutta hei, voi voi sulle!

    
 • Minulla on kyseinen laite ollut nyt noin pari kuukautta. Ei ole kuumeneminen vaivannut. Ensimmäinen Mac ja ainakin toistaiseksi tuntuu ettei paluuta vanhaan ole, kone on hiljainen ja nopea. Tosin kone ei käytössäni altistu suurelle rasitukselle, ehkä joku heavy user saa minkä tahansa laitteen hehkumaan punaisena.

    
 • Nooh, kyllähän nämä aina jonkin verran kuumenee, pysyyhän ainakin syli lämpimänä. :smile:  Alussa olin kyllä jopa hiukan huolissani, mutta kohta kaksi vuotta on tämä PowerBookini palvellut ja todella uskollisesti. Ei tarvii enää omaksi koneeksi PC:tä hankkia, ei.

    
 • macbook pro 2.8G 17" ei näytä kuumenevan sen enempää kuin aiemmatkin Macbook Prot.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit