Digilehden sivuston toiminta surkeaa!

5 kommenttia

Minkä helkutin takia näköislehden aukaisua ei saada etusivulle! Muuten lehden lukeminen on todella hankalaa ja typerää. Keskustelupalstalta löysin, että näköislehti on piilotettuna arkiston sivuille, mutta nytkään uusinta nro 6 lehteä ei sieltä löydy. (keskiviikko klo 17.00) Samoin yläbanneri vie typerästi melkein puolet näytöstä lukiessa ja siirtyy vain hieman ylemmäksi lukiessasi. Minkä helkutin takia yläbannerin TM-logot ja tekstit on tehty niin jättimäiseksi. Jopa 22" tuuman näytöllä lukeminen on raivostuttavaa tiirailua kapeasta artikkeliosasta. Ei tämän nyt niin vaikeaa pitäisi olla saada sivuja kuntoon?

  
  • "Arkisto" painikkeen vasemmalla puolella on "digilehdet" painike. Ainakin minulla siitä tulee suoraan uusin numero esiin eli nyt 6a.

      
  • @Jokeri kirjoitti:
    "Arkisto" painikkeen vasemmalla puolella on "digilehdet" painike. Ainakin minulla siitä tulee suoraan uusin numero esiin eli nyt 6a.

    Tulee kyllä, mutta ei näköislehtenä. 5 numero on viimeisin näköislehti. Ja tuon lehden lukeminen on niin surkeaa ilman näköislehden logiikkaa.

      
  • Näköislehti 06/2019 ilmestyy 20. maaliskuuta, aikaisemmin se ei näy.

      
  • @_Quu kirjoitti:
    Näköislehti 06/2019 ilmestyy 20. maaliskuuta, aikaisemmin se ei näy.

    Syystä että???

      
  • muokattu 13.03.2019 21:29

    @Raimo86 kirjoitti:

    @_Quu kirjoitti:
    Näköislehti 06/2019 ilmestyy 20. maaliskuuta, aikaisemmin se ei näy.

    Syystä että???

    Koska painettulehti ilmestyy vasta sitten, näköislehti on painetun lehden kopio.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit