Kokemuksia Toyota HDJ 80 4,2 TD

3 kommenttia

Onko kellään käytännön kokemusta 80-sarjan LandCruiserista? Harkitsen
kyseisen automallin hankkimista, joten asiantuntijoiden vinkkejä kaipaillaan. Onko autossa tiettyjä kohteita, joita kannattaa erityisesti tutkia? Entäpä ominaisuudet muuten: kulutus, ajettavuus, kestävyys ym. Erityisesti kiinnostaa automaattivaihteiston sopivuus kyseiseen malliin. Olen katsellut myös saksalaisia autoja, joita onkin runsaasti, mutta niihin liittyvätkin sitten omat riskinsä.
Kiitokset vinkeistä etukäteen!

  
 • Ei näköjään kukaan ole vastaillut tähän, joka kiinnostaa itseänikin kovasti. On katseltu näitä 4.2l Saksasta tuotuja (vm. -92) sekä myöskin vm. -97 3.0l koneella olevia land cruisereita. Mitä näistä saksan tuonneista kannattaa tarkastaa? Sen olen jo huomannut että lohkolämmitintä niissä ei ole eikä nastarenkaita. Mielummin laitan nastarenkaat kuin kitkat, sillä autoa tullaan käyttämään paljon hevostrailerin vedossa. Mutta mitä muuta kannattaa ottaa huomioon?

    
 • Uskoisin että täältä löytyy asiantuntemusta:

  http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/default.asp?CAT_ID=24

    
 • Hieno auto HDJ80 on.

  Tarkistaa kannattaa ainakin vetarit, stefat ja etuperä, sähkölukot, kiertokangen laakerit vanhemmissa ja kaikki sähköhimmelit. Automaatti on luotettavassa maineessa. Manuaali on minusta ikävä ajaa kaupungissa (kytkin ylitehostettu ja lyhytliikkeinen).

  lisää tietoa myös tuolla:
  www.slck.net/moottoriturvat

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit