mot ohjelma

7 kommenttia

katsokaa ohjelma, kun se tulee uusintana. nähdään kuinka autonostajaa voidaan huijata kun kaikki menee päin p... Auto tulee saksasta ja se myydään täällä väärin perustein tietämättä :cry:

  
 • Kauhujuttuja löytyy muitakin, kuten sen ruotsalaisen kokemukset, joka osti tuontibemarin. Auto oli katsastettu Ruotsissa, mutta vasta huollossa ilmeni, ettei auton runkonumero ole oikein. Kysessä oli varastettu auto, joka palautettiin Saksaan. Omistajalle tuli 140000 kr takkiin. Nyt juristit selvittää katsastajan vastuuta asiassa.

    
 • Täältä löytyy mm. ohjelman kässäri, jos joku ei ehdi telkkarista katsomaan:

  http://194.252.88.3/motweb.nsf/sivut/ohjelma

  Ottamatta mitenkään kantaan yksittäisen autoliikkeen toimintaan, täytyy kyllä sanoa, että tälläinen tapaus on täysin mahdollinen myös suomalaisessa käytössä olleessa autossa.

  Oikeastaan se mitä tässä voi arvuutella on, että onko RJ ollut tietoinen auton historiasta vai onko heitäkin huijattu asiassa? Kumpi lieneekään toimintaperiaate: Kaunista mahdollisimman halvalla vai toimivaa taustat selvittäen?

  [Zilo muokkasi tätä viestiä 08.02.2005 klo 08:24]
    
 • Huijatuksi voi tulla Suomessakin, tosin ei se niin todennäköistä ole.

  Ihmiset eivät tunnu tajuavan sitä, että Saksassa tuollaiset suomalaisittain "upeat" 10-vuotiaat autot ovat romua, ja niitä myyvät ne entisajan hevoskaupppiaat jostain takapihoilta. Voit saada ihan mitä vain, toki myös hyvänkin auton.

  Se minua lähinnä ihmetyttää, miten paljon suomalaiset ovat valmiita maksamaan noista vehkeistä! MOTin esimerkin mukaan, jos joku ostaa Saksasta tuodun vuoden 1995 mallisen C 180 mersun hintaan 19.900 euroa, niin ihmetellä pitää. Tai 1997 mallisen A6 Audin hintaan 25.900 euroa + talvirenkaat + lohkolämmitin + muut varusteet, tuolla rahallahan saa uuden Mondeon tai Mazda 6:n! 10 vuotta vanha on tekniikaltaan ja varusteiltaan 10 vuotta vanha, oli sitten mikä Mersu hyvänsä. Nykyiset perheluokan autot pesevät sen turvallisuudessa, tiloissa ja varustelussa mennen tullen. Ja saa vielä 2-3 vuoden takuunkin.

    
 • Lainaus:
  08.02.2005 klo 08:35 AkiK kirjoitti
  Se minua lähinnä ihmetyttää, miten paljon suomalaiset ovat valmiita maksamaan noista vehkeistä!


  Kun Mersun tähti loistaa, Audin olympiarenkaat kiltelevät ja vasta öljytty nahka tuoksuu... Siinä usealta suhteellisuudentaju katoaa varsinkin kun auto on myyjän mukaan "paljon parempi kuin vastaavat suomi-autot".


  [Zilo muokkasi tätä viestiä 08.02.2005 klo 08:43]
    
 • Ihmetyttää tuossa jutussa lukiessani "kässärin", että kuinka tyhmä ostaja Suomessa, autoliike voi olla? Onko pakko kerjätä huijaamiseksi tulemista?
  Liikkeet ovat ostaneet autoja tutkimatta niitä ollenkaan! Jos ei viitsi hinata ahteria tuolista ja lähteä Saksaan, niin totta helkkarissa sekaan ujutetaan vaikka mitä. Sitten ruikutetaan TV-ohjelmaa myöten kuinka tuli kustua linssiin! Eikö tämä ole nimenomaan Sika säkissä osto? Yhtä lailla voi kerjätä ryöstämiseksi tulemisen muillakin keinoin. Kävele vain Helsingin ydinkeskustaa ympäri pikkutunneilla, asia hoituu. En ole nähnyt kyeseistä ohjelmaa, ottaako se kantaa kuinka moni autoliike on Turkkilaisten, Venäläisten, Kaukaasialaiseten jne. hallussa Saksassa? Tieto on tuskaa.

    
 • "Lisäksi meille luvattiin puuttumaan jääneet 1 000 euroa sekä mikä tahansa auto nettohinnalla!"

  Voitto kotiin! Kallein pirssi mitä putiikista löytyy ajasta, vaivasta, mieliharmista ym. :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit