naputtaa

6 kommenttia

kaveri osti fiat 1.4 bravo.moottorin käydessä kuukuu aika kova naputus,öli kuulemma nokka hihna vaihdettu ja sanoivat että katalysaattori naputtaa.mielestäni katin kuuluu kutakuinkin olla hiljaa.oisko hihnaa vaihaessa ollut kaikki mrkit kohillaan.ajet 137tkm

  
 • Laakeri tai männän tappi naputtelee! :sunglasses:

    
 • Tai olisko männänrengas poikki. Eipä selvinnyt naputuksen luonne eli onko aina tasainen vai kierrosten mukaan muuttuva.

    
 • Jos se ei ennen hihnanvaihtoa ole naputtanut on vaihdossa jotain mennyt vähän pieleen Vähän pieleen=ei käy kunnolla ja saattaa naputtaa.Paljon pieleen=jysähtää kerran kunnolla ja on sit ihan hiljaa.Onnee vaan.

    
 • Lääkärikin aina kyselee ennen kuin tekee analyysiin tai dialyysin:

  - Miten naputtaa?
  - Milloin naputtaa?
  - Missä naputtaa?
  - Muuttuuko kierrosten mukaan?

  Ensimmäinen veikkaus on, että joku venttiili on jumissa. En tunne tuon Fiiun sielunelämää, mutta Saabit ainakin naputtaa, jos ei saa öljyä hydraulisiin venttiilinostimiin. Menee joskus itsestään ohi.

  Kerro lisää!


  :innocent: :innocent: :innocent:

    
 • MIKÄ VUOSIMALLI. Mutta luulenpa että asia hoituu sill ä että vaihdatat venttilinnostajat. niin alkaa lyyti kirjoittaa. entä vesipumppu ?

    
 • Mitä pakoputkesta tulee?
  Jos ei savuta paljon, on männänrenkaat ehjät.
  Kallistuisen venttiilipuolelle. Ota vaikka puukeppi n. 30 cm, laita se kohteen päälle ja kuuntele kuten stetoskoopilla. Sillä kuulee hyvin, paljastaa ainakin missä kohden naputusta kuuluu ja siitä voi päätellä lisää.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit