Voi hyvä isä tätä uutta viher-TM:aa !

3 kommenttia


Jo pääkirjoitus 8-09 saa pudistelemaan päätään,viinan teko on

"CO2-neutraali prosessi" ... pierullako se Velimatti tislaa sen viinan ? Se on varsin paljon energiaa vaativa prosessi ja mitäs muuta siinä käytetään kuin fossiilisten poltosta syntyvää energiaa, parhaimmillaan kenties tuo maan keskiarvo 30% ydinenergiaakin ? Olisiko päätoimittajan viherkutinassaan syytä vilkaista muistin virkistykseksi lukion oppikirjaakin ?Ramin täytyy keväisin päästä talon piikkiin lomalle Lanzarotelle,eihän fillareita Suomessa voi testata. Sitten onkin aika rassata mopoja. Iloitsen aina,kun kuulen yhden runkun taas ajaneen aivonsa pellolle,vähän vähemmän helvetillistä pärinää. Vanhempien on turha itkeä kersaa,oma syynsä kun hankkivat mopon. TM tienaa esittelyillä ja mainoksilla, toimttajien muhkeat palkat sulkevat korvat uhrien tuskanhuudoilta. "Eroon kakarasta ? Hanki mopo !".Merkonomi Kauhanen nk. "Tieteen maailmassa" ennustaa kommunistisesta Vietnamista "tieteen suurvaltaa". Sitähän nuo komukkalat ovatkin aina olleet,tunnetuin keksijä toveri Reguspatoff (Reg US Patent Office). Hyvin on Vietnamissa korkeammat opintonsa suorittanut Kauhanen brainwashattu."Satunnainen" jaksaa retostaa ulkomaamatkoillaan,nyt on kaahattu Saksanmaalla. Autotehtaitten ahdingostakin iloitsee. No, viherpoikana varmaan, onhan koko läntisen talouslaman syy tämän stasi-kgb:n alkuunpaneman viherliikkeen vouhotus, kaikkine "hiilijalanjälkineen"

ja "ilmastonmuutoksineen", "kansallinen sabotaasipuolue" juhlii mediassa. "Ilmastonmuutos" on Weather Channel´in

perustaja Joe Colemanin mukaan "Historian suurin huijaus".

  
 • No siinähän sitä tajunnanvirtaa olikin lauantai illan tarpeisiin.

    
 • Ilmastonmuutos ei ole huijaus koska sitä on tapahtunut jo maapallon synnystä lähtien, siis se on ollut jatkuvaa ja tulee olemaan jatkuvaa, vaikka poliitikot yrittävät sen muka lopettaa, voi vitsi, tosin huono! :innocent:

    
 • Ilmastohan on aina muuttunut,ihan täysin meistä tai poliitikoistakaan piittaamatta,mitäpä tuota suremaan.

  Kunhan saa keittimen termostaatin säädettyä niin ettei tule finkkelin makua on tuotos melkein ilmaista ja muutaman maistiaisen jälkeen ollaan voitolla kaikilla tavoin mitattuna. :lol: :lol:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit