CR-V: ajo-ominaisuudet

2 kommenttia

Vanhamallinen Honda CR-V vaihtui nykyiseen uudempaan. Muuten hyvä, mutta ajovakavuus tuntuu heikommalta. Takapenkillä istuessa heilut kuin Suomen lippu tuulessa. Onko muilla kokemuksia vastaavasta ja parannusehdotuksia mahdolliseen syyhyn?

  
  • onko sulla ihan just ostettu C-RV eli tulevan vuoden 2005 mallia? ensimmäinen korimalli tuli vissiin 93 myyntiin ja faceliftejä on tehty jonkin verran matkan varrella. Auto ja sen teknikka,jousitus, alusta ym koki suurimmat muutokset 2000-luvun alussa oisko ollu 2001 tai 2002. Isällä on alkuvuoden 2003 malli jonka jälkeen tuli pieni facelift ja nyt tulevaksi vuodeksi 2005 malliin joka on jo myynnissä on tullut joitan parannuksia esim neliveto reagoi nopeammin, sumuvalot kaikissa vakiona ym. En tiedä onko tekniikkaa tai ajo-ominaisuuksia muuten päivitetty vuodelle 2005 mutta yleisesti ottaen autoa on paranneltu aika tiuhaan viimevuosina. isäni on ainakin ollut hyvin tyytyväinen vuoden 2003 malliinsa ja sen ajo-ominaisuuksiin.

      
  • Kokeilepa eri rengaspaineita. Varsinkin kitkarenkailla auton käytös muuttuu hämmästyttävän paljon pienestäkin rengaspaineiden muutoksesta, yleensä ylöspäin. Ohjekirjaa ei välttämättä tarvitse uskoa.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit