-30 C

4 kommenttia

Toyotan ulkolämpömittari on jämähtänyt näyttämään -30 C. Kuulemma ei ole rikki, vaan asteikko on loppunut. Ei kauheasti lämmitä mieltä. :weary:Voisiko tuon jotenkin korjata, hankkimalla vaikka paremman mittauspiirin?Onko muissa merkeissä vastaavia ongelmia?Eikö tässä ole kyseessä turvallisuusongelma? :innocent:Terveiset Ilomantsista

  
 • Mersun mittarista jo huomautin Veholle huoltoon mennessä muutama viikko sitten. Näyttää monta astetta todellista lauhempaa.  Oli kuulemma "invalid user error" :kiss:  Säleikön lisäksi myös puskurin alempi ilmanotto korinvärisellä Jeesusteipillä kokonaan tukittu, joten anturi haistelee tilannetta lähinnä konehuoneen puolella :lol:  Eli myös täällä jäävät talven ennätyslukemat aika vaatimattomiksi.

    
 • Joissain kehittyneissä autoissa kuten Honda Civic ulkolämpömittarin voi itse kalibroida.

    
 • Cruiser:

  Toyotan ulkolämpömittari on jämähtänyt näyttämään -30 C. Kuulemma ei ole rikki, vaan asteikko on loppunut. Ei kauheasti lämmitä mieltä. :weary:

  Voisiko tuon jotenkin korjata, hankkimalla vaikka paremman mittauspiirin?

  Terveiset Ilomantsista
  Osta pullo koskenkorvaa. Kun se lakkaa juoksemasta, on liian kylmää autolla ajamiseen.  :sunglasses:

    
 • Nissanissa asteikkoa riittää ainakin tuota kylmemmälle. Tänäkin aamuna auton mittari näytti -32 töihin ajellessa.  ATC:

  Joissain kehittyneissä autoissa kuten Honda Civic ulkolämpömittarin voi itse kalibroida.
  Tuo on yksi varmimmista tavoista saada mittari näyttämään pahasti pieleen, kun annetaan amatööreille mahdollisuus "kalibrointiin".

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit