Vahingoittumaton Hilux

15 kommenttia

Englantilainen Top Gear -auto-ohjelma on jonkin aikaa sitten yrittänyt hajottaa 15 vuotta vanhaa Toyota Hiluxia.

Katsokaapa tämä video ja ihmetelkää:
http://www.bbc.co.uk/topgear/downloads/hilux_broadband.ram

ja tässä vielä linkki top gearin sivuille, jos tuo edellinen ei toimi:
http://www.bbc.co.uk/topgear/downloads/


Täytyy kyllä sanoa että joskus ne autotkin kestivät jotain. Jos tuo sama olisi tehty uudelle Hiluxille, niin se ei olisi varmasti enään toiminut viimeistään tuon uittamisen jälkeen.

  
 • Lainaus:
  Täytyy kyllä sanoa että joskus ne autotkin kestivät jotain. Jos tuo sama olisi tehty uudelle Hiluxille, niin se ei olisi varmasti enään toiminut viimeistään tuon uittamisen jälkeen.


  Jos nyt tarkkoja ollaan, niin vahinkoa tuolle Hiluxille on kyllä saatu aikaan. Tuhoamisessa ei onnistuttu :smile:
  Räjäytetyn kerrostalon mukana alas tulon jälkeenhän Invincible päästettiin hyvin ansaitulle eläkkeelle. Toyota muuten toi tuon sarjan jälkeen miehistöohjaamollisen mallin Hiluxista Brittimarkkinoille liikanimellä "Invincible".

  Nykyiset hiluxit ovat teknisesti jokseenkin yhteneviä tuon vanhan (<-89) kanssa. Aivan uusimpien mallien D4D-moottorien tietokoneboksit varmastikaan eivät kyllä pidä suolavedestä, joten uittamisen suhteen olet todennäköisesti oikeassa.

    
 • Nelosen koeajo.tv myös näytti tuota sarjaa ja minua kyllä ihmetytti, miten top Gear on tuommoisen viitsinyt ottaa muuten asialliseen ohjelmaan mukaan. Sehän kuuluisi paremminkin duudsoni-osastolle.

    
 • Vielä hauskempi on se top gear pätkä jossa Jeremy Clarkson tuhoa porsche 911 aivan totaalisesti. Pitäisi löytyä netistä ja p2p ohjelmilla.

  [RB26dett muokkasi tätä viestiä 26.11.2004 klo 21:29]
    
 • No joo, tuosta Duudson hommasta puuttui iso pakastin jossa -40 astetta jonne Hilux. Sitten tuo filmipätkä rupeaisi muistuttamaan mitä Hiluxit ja muut ajoenuvot joutuvat kestämään todellisuudessa Lapissa poromiesten käsissä.

    
 • Tai työmaakäytössä maanrakennustyömaalla. Hullultahan tuo duudson-meininki vaikuttaa, mutta valitettavasti se ei ole kovin epätodellista.

  nimim. Hiluxilla meilläkin

    
 • Se ei mielestäni sopinut tällaisiin auto-ohjelmiin. Minusta se ei ollut erityisen hauska. Eikä ollut vaikea arvata lopputulosta että auto selviää. Oikeastaan siinä kohdassa ajattelin että auto menisi voisi mennä rikki kunnolla kun se oli sen sortuvan rakennuksen katon päällä.
  Tämä sopisi juuri niihin duudsoneihin tai johonkin Jackassiin...

    
 • Jos olette joskus noita uusia top gear -jaksoja katsonut, niin se ei todellakaan ole enää mikään vakava auto-ohjelma. Se on enemmänkin talkshow, jossa puhutaan autoista ja väännetään vitsiä melkein jokaiseen väliin.
  Mielestäni tuo Hilux -juttu oli juuri saman tyylistä muidenkin top gearien juttujen kanssa. Itse pidin siitä, ja pidän muutenkin top gear ohjelmista.

    
 • Jees samaa mieltä pienet kevennykset on ihan asiaa.
  Mutta täällä suomessa se autoilu on yleensä niin vakavaa.
  :grin:

    
 • Olen ehkä liian tosikko, mutta Top Gearissa on pikkaisen liika pelleilyä mulle. On siinä aina kiinnostavia autoja ja siinä niitä autoja ajetaan hienosti ym. Mutta nyt vuosien saatossa brittijuontajille on tullut yli-innokas juontamistapa jokseenkin epäaito, tyyli on osittain matkittu jenkeiltä. No, ainakin heiltä löytyy ajotaitoa ja kyllä he asiaakin osaavat puhua.

    
 • Minuun tuo Top Gearin letkeä tyyli kyllä uppoaa, käytännössä en muita ohjelmia viitsi katsoakaan.

  Uudet jaksot muuten alkavat taas 8.12 BBC Worldin puolelta. (Tiedoksi niille onnellisille, joilta kaapeli tms. kotoa löytyy)

  Jos haluaa mahdollisimman asiallista auto-ohjelmaa katsoa, kannattaa kääntää kanava Deuche Wellen (DW):n puolelle, jolta tulee Auto Motor Und Sport niin Saksan kuin Englanninkielisenäkin. Esim tänään maanataina muistaakseni puolenyön jälkeen...

  Koeajo.tv on ollut mielestäni lähinnä vitsi, tosin en ole ehtinyt katsoa kuin ensimmäisen jakson, joten siitä on tullut vedettyä ehkä liian hätiköityjä johtopäätöksiä.

    
 • Lainaus:
  29.11.2004 klo 14:58 Niki Kari kirjoitti

  Koeajo.tv on ollut mielestäni lähinnä vitsi, tosin en ole ehtinyt katsoa kuin ensimmäisen jakson, joten siitä on tullut vedettyä ehkä liian hätiköityjä johtopäätöksiä.

  Onhan se ehkä hiukan hassu ohjelma. Mutta ainakin viime jaksojen koeajot ovat olleet mielenkiintoisia. Sitten sieltä saa joitakin mielenkiintoisia vinkkejä.

    
 • Niin kulkeehan ne jokkisautotkin...
  Ja Hiluxin ns. "polttaminen" siis nuotio lavalla eihän se auto ollut edes sisältä mainittavasti palanut. Sammutettu juuri kun syttynyt.
  Muuten oli kyllä hauska juttu ja kyllä ohjelma silti sen todisti että Hilux on kestävä auto (lue: ikuinen).

  Koeajo.tv on ihan hyvä ohjelma mutta hieman tökerö, en osaa oikein tätä väitettä perustella mutta ohjelma on hieman poukkoileva ja töksähtelevä. Siitä täytyy kyllä antaa kiitosta että koeajoauton esittely on asiallinen ja tuo esille juuri ne "äkkiseltään" tarvittavat tiedot.

    
 • se oli toski tos koeajo.tv:ssä se juttu ku viimitteenä vietiin hilux 80 metrisen kerrostalon katolle ja koko rakennus posautettiin ja toimi..... :open_mouth:

    
 • Lainaus:
  13.12.2004 klo 14:32 Supra kirjoitti
  se oli toski tos koeajo.tv:ssä se juttu ku viimitteenä vietiin hilux 80 metrisen kerrostalon katolle ja koko rakennus posautettiin ja toimi..... :open_mouth:


  No miten sen nyt ottaa... Ku siitä oli runko menny kahtia niin että pellit piti sitä kasassa... Ei kukaan varmaan sellasta käyttäs ellei sittenhyvästä hinnasta

    
 • Kyllä se studioon ajettiin... kyllä se ainakin kulki. :smile:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit