Bilteman sisätilanlämmitin

3 kommenttia

Tulin ostaneeksi tuollaisen Bilteman 950W pienen sisätilanlämmittimen, jossa pitäisi olla PTC-vastus. Käyttökokemusten ja pikaisten vastusmittausten perusteella tuossa on kuitenkin NTC-vastus (vastus pienenee lämpötilan kasvaessa ja teho nousee). Pikkupakkasilla tuolla saa auton lämpimäksi, mutta kunnon pakkasella lämmitin puhaltaa vain kylmää.

Pitänee mennä Biltemaan juttelemaan asiasta, mutta olisi mukava kuulla muiden kokemuksia laitteesta. Onkohan nuo kaikki samaa sekundaa vai onko tuo maanantaikappale?

Oma vika tietysti, kun Biltemasta ostaa, mutta eipä ollut onneksi kallis.

  
 • Tohon tehon kasvamiseen en osaa mitään sanoa,mutta kyllä 950w kovalla pakkasella on liian pieni teho.Sisätilan lämmittimessä on kuitenkin niin voimakas puhallus että se tuntuu käteen kylmältä.Älä niitä bilteman kavereita kiusaa ne on kuitenkin vaan töissä sielä.

    
 • Itelläni on Defa 1400S ja hyvin on höökinyt hytin lämpimäksi myös kovilla pakkasilla. Eikä tuo minusta mikään hirveän hintanen ole, vieläpä 2 vuoden takuulla.

  [911 muokkasi tätä viestiä 11.03.2005 klo 18:27]
    
 • Bilteman lämmitin on aivan samanlainen kuin pari muutakin merkkiä, mm. Teho on ihan samannäköinen. Sellainen Teho on sekä minulla, että vaimolla. Mielestäni hönkii pieneen kokoonsa nähden varsin mukavasti lämpöä. Onkohan siis samanlaisesta ulkonäöstään huolimatta kuitenkaan samanlaiset?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit