Ja taas meitä huijattiin…

1 kommentti

Siirretään tämä aloitus tänne, ehkä paremmin löytää keskustelijat. Ihan hauska ajatus koota näitä sattumuksia, itselleni ei tosiaankaan tule nyt mieleeni yhtään. Taidan olla lähempänä Satunnaisen Tarkkailijan haukkumaa tyyppiä (joka tilaa jääkaapin ylihintaisen lasihyllyn valmistajalta sen sijaan, että hakee lähimmästä lasiliikkeestä sopivan), kuin että tarttuisin maat ja taivaat lupaaviin mainoksiin. Se ehkäisee tehokkaasti sekaantumasta hirvipilleihin tai magneetteihin. Ne munaukset löytyisikin tosiaan paremmin kai jostain merkkiliikkeestä Japanin lentorahtina tilattuun standardimutteriin.27.11.07 17:25

salo-msViimeisessä TM:ssä on juttua hirvipilleistä.

Vuosien saatossa on meitä autoilijoita ja tavallisia pulliaisia monin tavoin yritetty jymäyttää.

Kirjoittakaa kokemuksistanne ja muistikuvista.

15.12.07 00:10

salo-msKas kas ! Eipä löytynyt ketään ,jolla olisi kanttia kertoa munauksistaan!Jonkun bemarin tai audin häkäräplyttimestä tai teinituikkujen ja

-hyllyjen ehdttomasta tarpeellisuudesta jaksetaan kyllä vääntää,mutta onko taso tosiaan näin pudonnut??

Omasta puolestani voin kyllä kertoa joskus 70-luvulla kokeiltavaksi saamastani ihme öljystä,jolle luvattiin jopa 100 000km vaihtoväliä,ja johon asetin melkoisesti toiveita.

Omani ja TM testit päättyivät artikkeliin "Moottorin musta surma".

Hirvipilleistä,jotka sain lahjaksi joskus 70-luvun lopulla en voi mitään pahaa sanoa:Asensin pillit autooni ohjeiden mukaan ja sen jälkeen ei ole hirviä näkynyt kuin eläintarhassa kahta lukuunottamatta.Lapinreissuilla ja muilla matkoilla pohjoismaissa ei ole hirviä näkynyt,muita elukoita kyllä,ja autokin johon ne asensin romutettiin jo vuonna 1982.

Oma lukunsa on sitten ne maailman mainiot magneetit!

Onneksi ne olivat niin kalliita, ettei niihin ollut meikäläisellä varaa.

Riitannuin kuitenkin silloisen työkaverini kanssa ,kun en uskonut hänen ostamiensa magneettien mitenkään vaikuttavan veden laatuun saatikka kuivaavan huonosti eristettyä kellaria.

Tåsså pari esimerkkiä siitä mitä haluaisin kerrottavan.Näissä jutuissahan kukaan ei tunne ketään vaikka noi bemariaudivolvosuppuratoikko inehmot ei sitä aina tunnu ymmärtävän.

Herpertti,Opelixi,Rätkätti ja TeeCee on kai täysin kokemattomia näissä hommissa??

Antaas tulla vaan,saattaa vaikka tulla aineistoa johonkin hauskempaan juttuun.

PS.Kenen luulisitte kirjoittaneen satunnaisen tarkkailijan (TM 22/07) osan vesistä??

Joo ja iltapäivästä olen Espanjassa jonkun kuukauden eli hyvät joulun sun muut.
  
  • Koska nimimerkkini tuossa mainittiin, niin vastaan kirjoitukseen, vaikka mieleeni ei tosiaan tule yhtään munausta eikä jymäytystä, jos ei sitten joitakin merkkiliikkeen alkuperäisvaraosa ostoja lasketa mukaan. Samoja tai huonompilaatuisia osia vähintään tuplahinnalla. :weary:

    Eipä ole hirvipilliä tullut ostettua eikä TV-shopin mainostamia MotorUppeja eikä Handyhangereita. Ylipainoakaan ei isommasti ole joten ei ole tarvetta millekään ihme vekottimille.

    :lol:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit