Smartista kyssäri.

2 kommenttia

Ehtoota.Onko kellää kokemusta siitä Fortwo Smartista?

Aattelin jonkun kipon hankkia tohon työmatkalle ja nurkissapyörimiseen. En tiedä sen laitteen tekniikasta juurikaan, lähinnä kiinnostaa että tekeekö sillä heteromies mitään. Heti kun kuuli kaikista vaihdettavista värikuorista yms niin kyllä rupes taas epäillyttää. Mutta jos se nyt toimii niin eihän se vielä autoa pahenna. Kilohinnat on kyllä kovat mutta ei voi mitään. Jos siinä nyt ikkunat pysyy sateella kirkkaana ja luotettavuus on normiautojen tasolla niin mielummin sillä ajelen kun jollain moponpaskalla. Mahtuupahan kauppakassikin mukaan ja eikä tartte pukeutua normaalia kummemmin vaikka oliskin nihkeät kelit. Ja täällähän ne on....Kaikki tieto tervetullutta!

  
  • ForTwosta ei ole kokemusta yhtä koeajolenkkiä enempää, mutta smart Roadsterista senkin edestä. Jos urheiluautotyyppinen ajopeli yhtään säväyttää niin Roadsterissa sitä puolta löytyy lähes kiitettävästi kulupuolen silti pysyessä samoissa lukemissa neljäkakkosen kanssa. Hintaa Roadsterilla on pikkasen enemmän, mutta Saksasta noita löytyy alle kympillä ja siihen muutama tonni veroa päälle. Yksi ikävä puoli tässä on kyllä, työ- ja muutkin matkat pitenee usein ainakin kilometreissä mitattuna kun ei aina malta valita sitä aivan suorinta reittiä pisteeseen B.

      
  • Tuli tänäaamuan tehtyä uusi pihistysennätys Tampere-Hämeenlinna välillä. Tietokoneen mukaan tuolla 79 kilometrin matkalla bensaa paloi tasan 3,0 litraa eli keskikulutuksella 3,8 litraa sataselle 85km/h keskinopeudella. Iso kiitos tuosta lukemasta kuuluu tietysti sille täysperävaunulliselle rekka-autolle, jonka peesissä oli hyvä körötellä.    Jos oikein pienellä polttoainelaskulla haluaisi päästä niin hakisin Saksasta halvan roadsterin 60hv koneella ja vaihtaisin siihen ForTwon:n dieselkoneen. Roadsterin ilmanvastus on niin paljon pienempi, että jos diesel-ForTwo kulkee tosiaa 3,3 litralla satasen kuten ilmoitetaan niin roadsterin pitäisi samalla koneella päästä lähemmäs kolmosta, hyvissä olosuhteissa jopa alle.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit