Kolhukorjaus

3 kommenttia

Onko Teillä kokemusta liikkeistä jotka mainostavat kolhupainaumien (joiden maalipinta ei ole vaurioitunut) korjausta ilman kittausta ja maalausta? Tuleeko menetelmällä virheetön lopputulos? :confused: :confused:

  
 • En ole henkilökohtaisesti nähnyt lopputulosta, mutta niinhän monet lehdet, jotka ovat sen testanneett, väittävät, TM myös.

  Luulen että lopputulos on parempi. Jos joutuu maalaamaan uudestaan, sen huomaa aina, varsinkin metalliväreissä. Ihan samalla tavalla valoa taittavaa tulosta ei "normaali" automaalari saa aikaiseksi.

    
 • Meikäläiseltä korjatiin juuri tänään golfpallon iskemä (kyllä !! luitte aivan oikein) ja lopputulos on hyvä. Firman nimeä en muista mutta löytynee googlesta hakusanalla -kolhut pois-.

    
 • Omastani poistettiin kiven iskemä MiracleTeamin toimesta. Jälki sinänsä oli hyvää (ts. pelti on nyt suora), mutta kun maalipinta oli rikki, niin eihän tuosta aivan täydellistä paikkamaalilla saanut. Autodent käyttää samaa tekniikkaa.

  Jos kolhu ei ole teräväreunainen ja maalipinta on ehjä, niin jäljen saa häivytettyä todella nätisti - olettaen, että pellin taakse pääsee käsiksi.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit