Suv-renkaista

2 kommenttia

Mitkä nastarenkaat ovat mielestänne parhaimmat Suv-autoihin?Sitten toinen juttu, joitain suv-NASTArengaskokoja (erikoiskokoja?) ei käsittääkseni valmisteta, MUTTA voisiko olla niin, että jotkut autonvalmistaja/autoliikkeet teettävät näitä erikoiskokoja, eritoten 255:sia 19-tuumaisina nastarenkaina. Tietääkö joku asiasta mitään?

  
  • Suuntaa antaa TM:n testi hiljakkoin, kriittistä lienee riittävä rungon jäkkys, jottei ole ihan lakua alla, kun pitää mennä poikkeustilanteessa kääntäen kovaa. Mitä kokoihin tulee, niin kannattaa kysyä palveluhenkiseltä rengaskauppiaalta, sillä itse laitoin Pirellin Winter Carving Edge 255/65/18 kumit Disco 3:een, vaikka Pirellin omat nettisivut väittävät, että moista kokoa ei ole olemassakaan Nordic-sarjan renkaisiin. Itselleni avulias rengaskauppias tilasi ne Ruotsista. Kyseinen rengasliike kuuluu DEKK Partner ketjuun. Ihan mielenkiinnosta, mikä auto on kyseessä kun haluat 19" talvirenkaat, Hummer?

      
  • Sen verran on maasturista ja SUVista kokemusta etten ole huomannut eroa erityisillä SUV-renkailla tai muulla sopivalla koolla (kun ajetaan teill&#228:wink:. Valmistaja voi merkitä enemmän. Ja ota kapeimmat mahdolliset. Ei vetele urissa ja antaa parhaan pidon. Ja aina nastarenkaat.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit