Hallituksen päätös: 98 bensiinin hintaan 30 sentin korotus.

6 kommenttia

Hallitus päätti tukea E10 bensiiniin siirtymistä korottamalla bensiiniveroa 98 bensiinille.

Vaikutus 0,30€/litra pumpulla.



Hinta astui voimaan välittömästi eli 1.4.2011.

  
  • Aiheesta toiseen, Aprilia on hyvä moottoripyörä.

      
  • Ympäristön eli maapalluran suojelutavoitteiden turvaamiseksi nyt myös 98E:tä höystetään (pakolla tuskin moottori)ystävällisempään suuntaan: >E10:n huonon menekin seuraus<

      
  • Tähän olaan menossa kun hölmöläiset pääsee päättämään asioista ja oollaan niin vihreetä, niin vihreetä ymmärtämättä pätkän vertaan, mitä ollaan tekemässä. Nyt tuotetaan Brasiliasta palmuöljyä Eurooppaan. Onko se ympäritöystävällistä? Dieselillä ajo halvempaa kuin bensalla, vaikka se lienee saastuttavampi aine ja bensaa taas rahdataan ylituotannon vuoksi tankkereilla Amerikkaan...Voi herran pieksut tätä touhua! Ja Saksassa sen kuin vihreiden suosio taas kasvaa Japanin ydinvoimaonnettomuuden jälkeen. Lisää kivaa tiedossa.

      
  • Eiks tuota loppuviikosta Ilta Sanoma-Lehti uutisoinut jonkun ST1:n pomomiehen selittämänä. Ja siinä oli ihan kauppatekniset syyt kun 98:n valmistuksessa käytettävän MTBE:n kysyntä kasvaa niin sen hinta nousee. Siis tavaraa ei tahdo riittää jalostamoille ja sitä joudutaan painamaan ylitöissä kalliilla kustannuksilla.

    Muuten kyllä Penteles kuvaa kyllä tyypillista suomalaista sos.dem.-maailmankatsomusta -eli just noin tämä asia todennäköisesti meillä hoitamaan. Saksassa kun ollaan alennettu 95E10:n hintaa niin meillä tehdään just päinvastoin. KEPPIÄ, KEPPIÄ vaan, porkkanoista ei tietoakaan.

      
  • opi304:

    KEPPIÄ, KEPPIÄ vaan, porkkanoista ei tietoakaan.




    Tämä ei sitten liity mihinkään mitenkään, anteeksi siitä jo etukäteen. "Keppi ja porkkana" -vertaus on alunperin tarkoittanut kepin päässä olevaa porkkanaa, eli houkutinta. Jossain vaiheessa se on ymmärretty väärin, ikäänkuin keppi ja porkkana olisivat toistensa vastakohtia. Vertausta käytetään (väärin) jatkuvasti, ministeritasollakin.



      
  • Toisaalta porkkana houkuttaa ja keppi rankaisee? :warning:

    Miksei meille myydä oikeaa pensaa tuon Brasialaisen litkun ja pensan sekoituksen sijasta?

    Kait maailma pelastuu jos viinan juo auto? :tongue:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit