Audissa hengenvaarillisen heikot valot?

3 kommenttia

Hämmästykseni oli suuri kun Audistani kuului lasin"poksahdus" ja kuskinpuolenkeula valo sammui. Otin lampun irti ja sieltähän se syy poksahdukseen löytyi. polttimon lanka roikkui särkyneen lampun lasin päällä irtonaisena alapäästään katkenneena!!! "Sitten alkoi kylmät väreet kulkemaan selkäpiissä." Entäs jos "poksahdus" olis tapahtunut pimeällä moottoritiellä tai ylipäätään ajossa. En taitas olla tässä tätä kirjottamassa.

Katkeaminen siis tapahtui pihassa auton ollessa parkissa tasaisella maalla.

Auto on A4 1.8 TFSI 88kw farkku; normaalivarustus ;vakio halogeenivalot; ei ajettu rallia tai maastoa; ei kolaroitu. Vuosimalli 2009/91 tkm. Katsastuksessa tammik.2014 ei paljon vikoja.

Tuntumani on että tällaista vauriota ei saisi normaaliajossa/normaalikäytössä missään olosuhteissa tapahtua.

Onko kellään kokemusta vastaavasta?

  
 • Laita googleen hakusanoiksi polttimon lanka, Audi TFSI 88kw, katkeaminen ja tyyppivika. Ei näytä olevan ihan ainutlaatuinen ongelma audeissa.

    
 • Hämmästykseni oli suuri kun huomasin, että sinulla oli hengenvaarallinen ongelma SEKÄ Audissasi ETTÄ Bemarissasi!

    
 • Huonot valot eivät tee autosta vaarallista, mutta kuljetta voi tehdäkin, ellei ymmärrä näkemäänsä.  Mielestäni Audin valoissa mahdollinen polttimon pimeneminen on vain pieni harmi. Todellisempi ongelma on, etteivät Audin kaukovalot riitä täyttämään tehtäväänsä edes suunnitellulla tavalla toimiessaan.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit