Hauskin ja hienoin auto, jolla olet ajanut?

40 kommenttia
2»
 • tha, missäs sait luvan ajaa WRC:llä? :smile:

    
 • harkka pätkällä joka on yksityinen ja suljettu. :sunglasses:

    
 • Nelivetoisella King Capilla oli hauskaa viime talvena, kun parkkipaikat oli loppu. Oli satanut lunta ja talkkari ahkerana kolannut vajaan metrin korkuisen kasan viimeiselle paikalle. Siihen sitten vain oikein näytöstyyliin. Oli hauskan näköistä, kun auto koko pituudeltaan istui lumikasassa. Poiskin pääsin ilman ongelmia. Ehdoton suosikkini kauppakassiksi!

    
 • Lainaus:
  24.06.2004 klo 19:22 Tuomas kirjoitti
  Mikä oli auton vuokra? :smile:

  Valitettavasti ei ole jäänyt mieleen, mutta ei se neljään mieheen muutamaksi päiväksi tehnyt juuri mitään, oiskohan ollut 150 mk / ukko (4 tai 5 päivää)

    
 • Mitä muita vuokra-autoja oli tarjolla? Mihin hintaan? :smile:

    
 • Lainaus:
  03.07.2004 klo 21:22 Tuomas kirjoitti
  Mitä muita vuokra-autoja oli tarjolla? Mihin hintaan? :smile:


  Valitettavasti muisti ei pelaa enää 18 vuoden taakse, mutta kyllä meidän vuokraama Fiat Panda oli varmaankin halvin... Mitä niitä nyt sitten silloin oli isompia Fiiatteja: Uno, Ritmo tai Tipo...

    
 • Mahtava valikoima! :grin:
  Teneriffalla oli Opel Corsia pääasiassa, niillä oli kiva jurruttaa ylämäkeen (vuoristossa), kaiken lisäksi taisi olla neljä henkeä ja litrainen-kone.

    
 • Suzuki jokin, Kreetan vuoristotiet. Auto oli tarkempi kuin vatupassi. Omasta mielestä mentiin rinnettä alaspäin, mutta Susun vauhti eikun hyyty...

  [Vinnes muokkasi tätä viestiä 07.07.2004 klo 14:27]
    
 • Hienoin oli kyllä Acura TL 3.2-litraisella kuutoskoneella. Hieno soundi moottorissa... Muuten aika eleetön pirssi, edes kovin rääkätessä ei tuntunut miltään. Positiivisesti siis. Kierrosten noustessa moottorista lähti iloisen peltinen ääni, ikään kuin kertoen että kone tahtoo vain lisää. Upeaa. Muuten 'vain' hieno matka-auto kaikin puolin, ei sellainen mitä jäisi viikoiksi miettimään.

  Hauskin on kyllä sitten liki listaan kuulumaton, nimittäin uusikoppainen Nissan Micra on kaikin puolin onnistunut auto, jolla saa arkiliikenteessä kiksejä. Pieni 1.2-litrainen moottori hymyilyttää enemmän kuin Acurassa (auton ei odota rientävän iloisesti 80 hv:lla, 225:llä taas auton pitäisi lentää kuin ohjus). Moottori samaa sukua, vain paranee kierrosten noustessa. Ja mikä parasta, auto on kenen tahansa ulottuvilla.

  Tapsa
  Tapsa

    
 • Eihän Micra ole mitenkään erityisen hauska ajaa, kait aika samanlainen kuin muutkin pikkuautot? Eikö Citroen C2 nappivaihteistolla ole kiva? :smile:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit