Ladalle VIIDEN VUODEN takuu!!!

5 kommenttia
 • Tarkoittaako tämä nyt sitä, että Ladaan luotetaan enemmän kuin esim. Audiin tai Mersuun kun sille annetaan pidempi takuu?

    
 • Takuu on Ladassa 5v/150000km. Euro autojen takuu on yleensä 2v ilman km rajaa joka katsotaan yleensä autovertailuissa rasitteeksi. Aasialaisten takuuta kehutaan kun se on 3v/100000km. Kuitenkin moni joka ostaa esim mersun audin volvon...jne siis autoja joilla ei joidenkin mielestä tee yhtää mitää ajaa yli 100000km vuodessa, taxit jopa 200000km . Takuu joka on rajattu 100000km loppuu jo reilusti alle vuodessa kun taas naapuri voi ajaa takuulla 3-400000km. Esim moni entinen taxi voi olla 400000km ajettuna erittäin jämäkkä ja ehjä peli kun osia on saatu vaihdettua takuuna. Itse ajelin viime kesänä d4d avensiksella jolla ajettu 230000km siis ajettu ei varmasti ollut vaihdettu eikä korjattu mitään mikä on takuun(100000km) jälkeen repsahtanut jos ei ihan pakko ole ollut. Kytkinloppu ,kuskin penkistä runkosökö, kolinaa sieltä sun täältä vilkunviiksi hervoton jne. Jos takuuta olisi ollut niin olisi varmaankin ollut kunnossa. Näistä asioista muodostuu osittain monen käytetyn "kova hinta" verrattuna puolta vähemmän ajettuun toiseen merkkiin. Mutta minunkin mielestä ladalle 5v/150000km on hyvä takuu.

    
 • Sepä se. Miten lie nyt esim. Fiatin ja Alfan kohdalla, kun takuu oli ennen 2 vuotta ilman km-rajaa ja nyt 5 vuotta tai 150 tonnia ? Jos joku sattuisi esim. taksiin Alfan ostamaan (aika harvoin), niin sen takuuhan olisi nimenomaan tätä käyttöä ajatellen selkeästi huonompi kuin ennen. Tosin en tiedä onko noin.

  Ainakin Toyotalla tosin taisi lukea takuuehdoissa, että eka vuosi on joka tapauksessa kilometrirajaton, mutta ei se silti ole kummoinen jos vuodenkin jälkeen olet ns. oman taskun takuulla.

    
 • "Delta veti kaikkien myymiensä uusien automerkkien takuun 5 vuoteen"

  nyt on sitten kaikilla Deltan merkeillä sama 5 vuotta Tuulilasin nettisivun mukaan

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit