Uusissa autoissa naarmuja

9 kommenttia

Joissakin uusissa lähes ajamattomissa autoissa on naarmuja. Naarmut ovat pieniä aika huomaamattomia, mutta sellaisia ei saisi uusissa autoissa olla. Näin kertoi eräs joka "huoltaa" kymmeniä ellei satoja uusia autoja. Monet muutkin ovat huomanneet uusissa autoissa sellaisia pieniä naarmuja. Olisikohan vikaa autojen pesutavassa vai missä?

  
 • Hmm siis tarkoitat aivan uusia autoja vai mitä tarkoitat? Kyllähän niitä naarmuja voi tulla jostain. Esimerkiksi kuljetuksessa, autot ovat siinä perävaunussa ja jokunen kivi saattaa lentää auton maalipintaan. Vääränlainen pesukin voi vaikuttaa asiaan, esim. jos kuivattaa maalipintaa pesun jälkeen jollakin mihin on tarttunut hiekkaa tai kiviä yms. :wink:

    
 • Naarmuisimmat autot löytyvät autotarhoista... Ainakin Herttoniemen lauta-aidan autojobbarit putsasivat lumet hiekkaisten autojensa päältä KATUHARJALLA. Siltä ne autot nyt sitten kevätauringossa näyttävätkin. Tyhmä, tyhmempi, jobbari.

  "no kato mä meen takuuseen tästä pelistä."
  "mä tunnen tän edellisen omistajan"
  "tää on se matkamalli"

    
 • Oletteko nähneet millaista rallia on autojen ajaminen laivasta satamaan ja edelleen satamasta rekan kyytiin ja sieltä pois. Kyllä siinä aika usein rengas naukuu... auta vielä armias jos kärry vielä päätyy esittelyautoksi. Jos siitä käytöstä auto selviää naarmuitta niin viimeistään ne kuhmut tulevat kun teini-Sunnyn ovia auotaan vähän reippaamminen marketin pihassa tai kateellinen naapuri kopsauttelee Golfinsa ovia siihen uutukaiseen tai sitten yllyttää penskat leikkimään parkkipaikalla :wink:. Kyllä sitä välillä näkee alle vuotiaita autoja, jotka on kolhuilla joka kulmasta. Sääliksi käy silloin omistajaa. Onneksi tuo oma kärry on iästään huolimatta kärsinyt vain pari oven iskua! koputettava puuta

    
 • Lainaus:
  22.03.2005 klo 16:52 A Tapio kirjoitti
  Oletteko nähneet millaista rallia on autojen ajaminen laivasta satamaan ja edelleen satamasta rekan kyytiin ja sieltä pois.  Joskus joku on ollut tietävinään, että uusissa autoissa on nykyään tehtaalta lähtiessä ajotietokoneessa sellaiset estot, että autoa ei voi revittää. Tietääkö kukaan onko tuossa jotain perää?

    
 • Lainaus:
  22.03.2005 klo 12:43 Tepo kirjoitti
  Hmm siis tarkoitat aivan uusia autoja vai mitä tarkoitat?

  Aivan uusia ja melkein ajattomia. Nehän pitäisi olla hienossa kunnossa. Kyllä vähän kauempaa ne näyttävätkin olevan hyvässä kunnossa mutta jos menee lähelle niin huomaa sellaisia pieniä naarmuja.

    
 • Eipä ole vielä tähän ikään tullut vastaan yhtään uutta autoa, jossa ei olisi minkäänlaisia naarmuja. Niitä nimittäin on, pienempiä tai suurempia.

    
 • Lainaus:
  23.03.2005 klo 20:03 Ammattilainen kirjoitti
  Eipä ole vielä tähän ikään tullut vastaan yhtään uutta autoa, jossa ei olisi minkäänlaisia naarmuja. Niitä nimittäin on, pienempiä tai suurempia.

  Tässä minun esimerkkini autoliikkeissä, autoissa on ihan oikeita naarmuja joita alkaa olemaan vasta yleensä pari vuotta vanhoissa autoissa. On vähän hankala selittää millaisia naarmuja tarkoitan, sanotaan näin että sellaisia naarmuja joita ei uusissa autoissa saisi olla.
  Kyllähän joka autossa on naarmuja, ainakin todella pieniä. Ovat nämäkin pieniä, mutta varsin ärsyttäviä jos on uudessa autossa. Ne huomaa siinä vaiheessa jos alkaa tarkkailemaan tai pesee autoa jne..

    
 • Lainaus:
  22.03.2005 klo 11:22 Tuomas kirjoitti
  Joissakin uusissa lähes ajamattomissa autoissa on naarmuja. Naarmut ovat pieniä aika huomaamattomia, mutta sellaisia ei saisi uusissa


  no ainakin yhden VW Golfin tiedän, joka oli jo uutena pientä naarmua täynnä. Nykyautojen pehmeä maalipinta ja kovakourainen pesu, ei kai siihen muuta tarvita. Jälleenmyyjän suorittaman ylim. kiillotuksen jälkeen maalipinta tuli kuitenkin suht asialliseen kuntoon.

    
 • Niin tuollaisestakin sitä voi syntyä. No onneksi sen voi saada jonkinlaisen kuntoon. Ilmeisesti Fordit ovat olleet melko hyvässä kunnossa ainakin eräässä autoliikkeessä mutta kilpailijamerkin uudet autot ovat olleet naarmuisia. Jotain sähläilyä siinä toisessa liikkessä on.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit