Uusi Golf-farmari?

8 kommenttia

Onko missään julkaistu kuvia uuden Golfin farmarimallista? Entä tietoa koska on tulossa myyntiin?

  
 • Muutama viikko sitten liikkeessä kysyneenä samasta asiasta vastauksena oli se, että uutta farmaria ei olisi tulossa, ainakaan vielä. Myyjän mukaan talvella tulisi kuitenkin jokin Golf + tai Plus, joka olisi jotenkin Golfin farmarin oloinen.

    
 • Viimeisien huhujen mukaan tuo Golf Plus olisi korotettu HB Golf. eikä siten korvaisi farmaria.

  Väittivät keväällä nykyistä Golf farkkua luvatun valmistaa 2006 vuoden loppuun asti, tiedä sitten pitääkö tuo varmasti paikkansa :smile:

    
 • TM:ssa pari numeroa sitten oli tieto, että Golfista ei tulisi farkkua ollenkaan. Uusi Skoda Octavia kantaisi vastuun farmarimalista tuossa kokoluokassa VAG-merkeistä.

    
 • Nyt Volkkari kait menettää asiakkaitaan? Jos jotkut tarvitset farmarin ne ostavat sitten Skodan, vai?

    
 • Mielestäni se on nyt vähän yksi ja sama, siirtyykö asiakkaat Volkswagenilta Skodalle... tärkeintä on, että Octavian farkku menee kaupaksi- rahat menevät kuitenkin loppupeleissä samaan kirstuun. Saattaa tosin käydä niin, että kun Golfista ei farkkua tule, vaihtavat asiakkaat konsernia, koska kaikille volkkarikuskeille ei edelleenkään tunnu Skodat kelpaavan...

    
 • Raivostuttavaa ja uskomattoman typerältä kuulostavaa toimintaa VW:ltä! Mielestäni uusi Golf on paras vaihtoehto luokassaan tällä hetkellä mutta tarvitsen farmarin ja olen odottanut Golf-farkkua kuin kuuta nousevaa. Siis turhaan, tämäpä hauska yllätys!

  Miksi eurooppalaisten firmojen pitää aina kiusata ja pettää asiakkaitaan? Joku tojota olisi heti tuonut kaikki korivaihtoehdot tarjolle ja varsinkin sen jota eniten menee eli farmarin! Miksi tehdään hyvä tuote jota ei sitten halutakaan tarjota siinä muodossa missä yleisö sen haluaa? Ja ennenkuin joku käskee ostamaan edellisen mallin Golfin niin voin kertoa että en ole kääpiö ja haluan mahtua itsekin takapenkille. Passatin ostaisin mutta kun se on jo esihistoriallista suunnittelua edustava malli ja siihen tarjotut 1.6/2.0 bensakoneet onnettomia niin eipä innosta. Joudun kai odottamaan Astra-farmaria, plääh.

    
 • Ja kylläpäs Golffista farkku tulee, ainakin jos on uskomista uusimpaan TM:ään. Alunperin golffista ei pitänyt tehdä farkkua mutta asiakkaat nostivat asiasta sellaisen haloon, että tehdan päätti pyörtää suunnitelmansa. Farkku tulisi markkinoille joskus 2006. Se plus-malli tulee myös. TM:ssäkin kyseltiin, että kuka tarvii kaikkia näitä versioita. No, se jää nähtäväksi.

    
 • Näin on. Auto Motor und Sportin mukaan uuden farmari Golfin myynti alkaa 2006. Ja kuvakin autosta löytyy osoitteesa:

  http://www.auto-motor-und-sport.de/d/65311

  [KMN muokkasi tätä viestiä 25.08.2004 klo 23:42]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit