Kuvissa uusi Mondeo - mitä pidätte?

11 kommenttia

http://www.automotorundsport.de/news/auto_und_produkte/erwischt_ford_mondeo_limousine.126054.htm

Viimeinkin: uusi Mondeo! Konsepti Iosis lupasi suuria, ja nyt kuvissa näyttäytyvä versio on mielestäni hyvännäköinen. Keulassa häivähdys Mazda 5:ttä, mutta eihän se autoa rumenna. Omaperäisyyttä ja sukunäköä on yleisilmeeseen onnistuttu luomaan kiitettävästi.

Vanha Mondeo olikin kuin pyörille nostettu geriatrian museo. Uusi on muodoiltaan toista maata. Näin esteetikkona on ilo havaita, että viime aikoina on moni tehdas pyristellyt eroon aiemmasta rumaahipovasta tyylistään ( Ford, Volkswagen, Opel, Lexus ) ja kurotellut kohti veistoksellista ilmiasua. Hyvä näin.

  
 • Ei paha. Takana on pääntilaa ehkä turhaan "litistetty"? :sunglasses:

    
 • Eihän tuo paha ole.

  Silti muutenkin kuin mittasuhteista sukulaisuus uuden Volvo S80:n kanssa "paistaa läpi".

    
 • Siisti ja miehekkään näköinen peli.

  Joo, siinä on Fordin lisäksi Volvoa, Peugeot 407:aa, Audia....

  Riippuu mitä kuvaa katsoo (=mistä vinkkelistä).

    
 • Mallikkaan näköinen peli. Paitsi, että kummallisen nykysuuntauksen mukaan autosta on tehty luiskaperän näköinen vaikka lieneekin sedan. Perä loppuu kesken ! Takalasiin asti ihan komia peli.

    
 • Ihan jees! Minun silmään hieman mazda kuutosta seassa.

    
 • Ford on kyllä aina osannut autojen muotoilun.
  http://www.autoweek.nl/newsdisp.php?ID=5329&cache=no
  Täytyy huomata, että kaksi ensimmäistä korimallia uudesta Mondeosta (S-Max ja Galaxy) ovat jo meilläkin myynnissä.

    
 • Tuloo mieleen ihan Aston Martin (Fordhan omistaa Aston Martinin , mutta on myymässä sitä!!!).... :wink:

    
 • Ihan tyylikkään näköinen auto, mitenhän lienee tuon perän diffuusorin laita, tuleekohan vakiona. Onkohan mittaristo vielä lopullisessa muodossaan kuten on näissä kuvissa: http://www.carenthusiast.com/news.html?mode=article&id=1509 Onko moottorivaihtoehdoista vielä tietoja?

    
 • Lainaus:
  26.09.2006 klo 09:47 pkj kirjoitti
  Mallikkaan näköinen peli. Paitsi, että kummallisen nykysuuntauksen mukaan autosta on tehty luiskaperän näköinen vaikka lieneekin sedan. Perä loppuu kesken ! Takalasiin asti ihan komia peli.


  Tuo ei olekaan sedan Mondeo vaan 5-ovinen "sportpack". Takalasi aukeaa takaluukun mukana. Mallistoon tulee varmasti myös perinteinen sedan.

  [Kitkakalle muokkasi tätä viestiä 28.09.2006 klo 11:52]
    
 • Mielestäni noissa kuvissa on sekä 4- että 5-ovisia. Eihän se ero kovin suuri ole nykyisessäkään korimallissa. No, joka tapauksessa auto on lauantaina kaiken kansan arvosteltavana Pariisin autonäyttelyssä. Kenties tässä linkissä http://www.mondial-automobile.com/fr/photos2006/photos2006.htm

    
 • Lainaus:
  26.09.2006 klo 20:15 eeoikari kirjoitti
  Ihan tyylikkään näköinen auto, mitenhän lienee tuon perän diffuusorin laita, tuleekohan vakiona. Onkohan mittaristo vielä lopullisessa muodossaan kuten on näissä kuvissa: http://www.carenthusiast.com/news.html?mode=article&id=1509 Onko moottorivaihtoehdoista vielä tietoja?


  Mittariston voit nähdä "livenä" S-maxissa. Tuskin tulee paljon poikkeamaan siitä. Muutenkin muotoilu näyttää samalta kuin S-Maxissa ja Galaxyssa. Ei lainkaan hassumman näköinen auto. Peruskoneet tulevat olemaan samaa kantaa kuin nykyisetkin, isomman luokan bensakoneet täydennettynä Volvolta peräisin olevilla turbokoneilla. Dieseliksi tulee todennäköisesti 2.0 ja 2.2 lisäksi myös 2,7 TdCi, eli sama kuin Pösön ja Jaguarin nokalla jo on. S-maxissa on jo 141 heppainen uudempi versio 2.0 TdCi:stä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit