Uusi Astra kuin Corolla!

3 kommenttia

http://www.automotorundsport.de/d/75150

Katsokaapas nyt tuota Astra-farkkua. Ihan on kuin Corollan farmari. Miksi? Ei se Corollakaan nyt maailman hienoin auto ollut, pitikö sitä kopioida?

  
 • Astra vain siirtyi malliuudistuksessa pykälää suurempaan, ylempään keskiluokkan, ainakin jos vertaa mittoja Audi A4 Avantiin, Bmw 300 Touringiin jne.

  Lehdissä sitä kuitenkin verrataan Corollaan. Kummallista.

  No, kyllähän hinnat tukevat asetelmaa. Mutta mihin ihmiset tarvitsevat entistä enemmän tilaa, kun autojen pitää kasvaa sellaista vauhtia. Ennenkin ylemmän keskiluokan autoihin mahtui 4-5 henkeä hyvin, vaikka ne olivat nykyistä alempaa keskiluokkaa pienempiä.


  [Herbert muokkasi tätä viestiä 26.01.2005 klo 16:53]
    
 • Uusi Audin A3 se vasta Corollan näköinen onkin, ainakin takaviistosta ja sivusta. Kuvia en viitsi tähän hätään alkaa kaivelemaan. Alkaa mennä siihen, että kaikki autot muistuttavat toisiaan ja vain merkistä keulalla tunnistaa mikä on todella kyseessä.

    
 • Ei Astra Corollaa muistuta, uusi Astra on fiksumman, "ylemmän" ja kauniimman näköinen. Corolla ei ole ruma mutta tylsännäköinen, toisaalta Corolla Verso on hieno. Ehkä jotain pientä yhteistä voi olla, mutta sellaista on nyt aina...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit