primera -03 ?

2 kommenttia

minkälaisia kokemuksia käyttäjillä on tuosta nykyisestä primerasta p12.onko erityisempiä vikoja tai ongelmia ilmennyt jne?

  
  • Omistin P10 -03 jossa n.20 pientä vikaa, ei vakavia mutta ärsyttäviä, oli melkoinen kontrasti 11kpl aikaisempaa japsia joissa ehkä yhteensä n.5 vikaa. Nykyinen P11 -99 on ollut melko hyvä, ainoastaan vetoakseleiden molemmat kumit rikki kun ovat muovia ja eivät kestä pakkasta, lohduttelivat huollossa että älä välitä Pösössä ne ovat kulutustavaraa. P12:sta ei ole vielä kokemusta mutta sitä varmaan parin viikon päästä alkaa karttumaan, sen verran kuitenkin uskon Nissanin laatu-organisaatioon että päätin hankkia kolmannen euroopassa valmistetun ja onhan Primeran hinta laatu varustelu suhde aika kilpailukykyinen ainakin 1.6 Visiassa.

      
  • 1,8 -litraisella -03 Visia Sedanilla ajettu nyt 31 000 km. Ei mitään vikaa.
    Varsinainen kestävyys punnitaan tietenkin vasta tulevien vuosien aikana, mutta perustekniikka on edellisten mallien kehitelmää, joten syytä huoleen ei ole. Vaikka esim. Vi Bilägare -lehti antaa ruostesuojaukselle 3 tähteä, suosittelen etenkin Etelä-Suomen olosuhteisiin lisäsuojausta, ainakin jos ei vaihda autoaan muutaman vuoden välein.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit