Haluaa TM katumaasturitestin

4 kommenttia

Toivoisin pikku-katumaasturi testiä missä olisi mukana Audi Q5, BMW X3, M-B GLK ja Volvo XC 60 sekä jotain muita vastaavia (kuten Dodge Journey, VW Tiguan, Mitsu/Rellu/Pösö yms) mutta kaikki n. 2,0 l dieseleinä ja ehdottomasti automaattivaihteisina.Harmittaa jo etukäteen BMW:n vanha malli ja Volvon kivikautinen moottori.  
 • Ainakin paperilla ja hintojen perusteella GLK 220 CDi on melko kova pakkaus. Nuo mainitsemasi autot ois tosiaan mielenkiintoista nähdä samassa testissä. Ja mukaan Forester 2.0TD vaikkei automaatilla olekaan.

    
 • Käsittämätöntä, miksi Q5:n kaksilitraista dieseliä ei saa automaattina. Voiman pitäisi riittää, esimerkkejä on muilta valmistajilta. Ja miksi isompi diesel tuon kokoiseen on kolmilitrainen. 2,7 olisi taloudellisempi ja varmasti tarpeeksi vahva.

    
 • Käsittämätöntä, miksi Q5:n kaksilitraista dieseliä ei saa automaattina.  Q5 ei varmaan kuulu premium-malleihin, sillä niihin saa aina valita listalta ihan mitä vaan. Se on kuulemma premiumin määrite, yksi niistä.

    
 • Kyllä sekin tulee..aikanaan. Antavat ensin hätäisimpien ostaa päältä ja sen jälkeen aletaan tarjota lisää vaihtoehtoja. Ehkä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit