4-veto auton kolarikorjaus

3 kommenttia

Jouduin äskettäin kolariin, jossa vastapuoli tuli punaisia päin 60 km/h autoni keulaan. Tie oli liukas ja se vaimensi törmäystä, mutta lähes koko etupää meni uusiksi. Koska airbagit eivät kuitenkaan lauenneet ja auto on uusi ja kallis, se ei mene lunastukseen, vaan korjataan (kustannukset yli 30.000!). Saako nykyaikaisesta nelivetoautosta (Audi A6) enää entisen vertaista korjaamalla? Tarkoistan nelivedon herkkää toimintaa ja korin kolariturvallisuutta... ja ylipäänsä.

[Tommy L muokkasi tätä viestiä 18.02.2007 klo 17:43]
  
  • Epäilen kovasti tuleeko entisen veroinen, vaikka sitä niin toivookin. Vaikka tulisikin, niin osaako jättää ajattelematta asiaa, että kolaroitu pahasti.

      
  • aika hurjalta kuulostaa. siihen en ole mikään kommentoimaan, tuleeko entisen veroinen, mutta itseäni vähän hirvittäisi ajella tuolla autolla noin rajun mällin jälkeen... :confused:

      
  • Kyllä niistä saadaan, ei tietenkään uuden veroista, mutta pätevä käyttöauto kuitenkin. Tietysti olet sitten itsekin tarkkana tehdyn työn laadun suhteen, ettei ala sitten mätänemään yllättäen jostain tai ettei jotkut sähkölaitteet toimi korjauksen jälkeen. Nykyajan suurlujuusteräkset yms eivät ole maahantuojakorjaamoille ongelma, mutta pienet butiikit yleensä noissa säästävät ja saattavat laittaa tavallista rautaa arvokkaampien sijaan.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit