Toyota- mikä mättää?

122 kommenttia
1235»
 • Lainaus:
  02.03.2007 klo 10:14 jjvi kirjoitti
  Ai niin, mikä oikeasti ottaa pattiin on mallipolitiikka. Eli Toyotalla olisi mallistossa vaikka mitä mukavaa, mutta kun niitä ei tuoda suomeen. Käsittämättömintä on uuden Yaris Verson (Ractis) puuttuminen euroopan markkinoilta, olihan Varis verso suosituimpia pieniä tila-autoja. Myöskin uuden farmari corollan tulevaisuus on epävarma ja eikä isompaa tila-autoakaan (Avensis Verso) enää saa. Puhumattakaan Celica&Subra&Camry osastosta ja muista pelkästään japanissa myytävistä malleista.  tuo sama asia harmittaa minua mm. mitsussa :open_mouth: hienoja malleja olis mutta kun ei niitä tänne saada, ja täälläkin oleva mallisto on vaihtoehdoilta ja ''räätälöimismahdollisuuksilta'' surkea, ei ihme että ei myy. :ashamed:
  tänne tuotavat massamallit lokaavat monen japsimerkit ajettavuus-maineen, vaikka paremmat mallit antaisivat hyvän vastuksen ''jämäköille saksalaisille''. :ashamed:
  mutta omapahan on häpeänsä jos joku juntti vetää johtopäätöksensä toyotan laadusta jonkun 1.6 corollan tai vastaavasti nissanin almeran perusteella... :kiss:

    
 • En ole isoa eroa huomannut japsien ja eurojen ajettavuudessa, mutta minä kylläkin valitsen renkaat huolella ja säädätän kulmat kohdilleen! :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit