.

7 kommenttia
 • Mielnkiintoista nähdä myös miten Toyota Urban Cruiser ja Kia Soul alkavat mennä kaupaksi.

  Kyllä todellakin vaikuttaa siltä, että haetaan vaihtoehtoja.

  "Liian paljon rahaa"... vai mikä lie.  Kyllästymistä...toisenlaista pitää saada? :innocent:

    
 • Omaan makuun Q:n alusta oli aivan liian löllö, mutta kai se tässä hidastetöyssyjen valtakunnassa on monelle aivan OK. Bensaversion moottori piti Nissanille jo 80-luvulta tyypillistä rallatusta, eli käyntiääni oli karkea ja kiihdytettäessä oli kuultavissa Datsun Cherrymäinen vinkuna. Yleensäkin auto oli mielestäni aivan liian meluisa, vaikka myyjä kyllä väitti sen olevan hintaluokassaan hiljaisimpia. On siinä toki paljon hyvääkin, mutta negatiiviset asiat jää aina parhaiten mieleen :smile:

    
 • Qashqai on yksi kottero, jolla ei ole persoonallisuutta niinkuin ei muillakaan Nissaneilla, laadusta puhumattakaan.Urban Cruiser vaikuttaa pienenköltä perästään :neutral: .

    
 • Qashqai osuu sopivaan rakoon. Se on puoli numeroa pienempi kuin Crvt, Ravit yms. Tuossa pienemmässä luokassa ei kilpailua juuri ole. Kaikki ei myöskään halua kömpelön maasturin näköistä katumaasturia, siinä Qashqai on onnistunut.  Itsekään en voisi kuvitella hankkivani Crvtä, Ravia tms, mutta vähän henkilöautomaisempi Scout tai Outback voisi tulla harkintaan, jos vaihto olisi ajankohtainen. Vielä kun noita saisi etuvetoisena kuten Qashqaita, niin olisi talousasiatkin paremmalla tolalla. Qashqai ei kelpaa, koska ei ole farmari.

    
 • Henzkuh93:

  Qashqai on yksi kottero, jolla ei ole persoonallisuutta niinkuin ei muillakaan Nissaneilla, laadusta puhumattakaan.Urban Cruiser vaikuttaa pienenköltä perästään :neutral: .
  Nissanilla tosiaan laatu on aina ollut huono mutta onneksi kestävyys on aina ollut parempi kuin yleensä eurooppalaisilla "premiumeilla", tosin ei ole uusimpia ollut, siis Nissaneita! :xmas:

    
 • Henzkuh93:

  Urban Cruiser vaikuttaa pienenköltä perästään :neutral: .
  Onko yllätys, kun se perustuu Yariksen pohjalevyyn ja tekniikkaan?  Jos Urban Cruiseria haluaa Nissanin mallistoon verrata, niin sopiva verrokki lienee Note, eikä suinkaan Qashqai.

    
 • Tuli vaan mieleeni, vertaan ennemmin Urban Cruiseria Yarikseenkin.Urban Cruiserin ikivanha tutkielma vaikutti kuitenkin paljon tilavammalta.En ole kyllä vakuuttunut Nissanin turvallisuudesta, mutta kyllä se kai luotettavampi autona on kuin KIA tai Hyundai, jotka vasta onnettomia onkin...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit