sadetunnistin

10 kommenttia

Itse en niistä pidä. Harmi, että joissakin automalleissa tämä varuste on vakiona eikä vaihtoehtoa ole. En vaan ymmärrä miksi autotesteissä katsotaan sadetunnistimen puuttuminen huonoksi asiaksi. Vaikka kuinka säätäisi tunnistimen herkkyyttä, tahtovat ne viuhtoa omia aikojaan.

Mitä mieltä muut ovat?

  
 • No tuohon voi sanoa, että niin kauan kuin se ei osaa lukea kuljettajan ajatuksia, se ei toimi kunnolla. Toki varmasti merkkikohtaisia erojakin on, mutta vielä ei ole tullut sellaista vastaan, joka moitteetta toimisi AINA. Eli saisi olla varusteena sekä että.

    
 • en luopuisi vaikka joku maksaisi....

  99% toiminnasta ok, 1% epämääräistä toimintaa

    
 • Samaa mieltä alfredin kanssa, en luopuisi. Hienosti toimii. Pari kertaa on tehnyt jotain sekoiluja. Edelisen auton kanssa oli haasteena kiveniskeymä, joka tuli juuri sensorin (vai miksi sitä kutsutaan) viereen.

    
 • eipä ole ongelmia ollut, hyvin toimii

    
 • en ymmärrä jupinaa...

  ainahan sadetunnistimen voi ohittaa = käyttää peristeistä toimintaa

  perinteisen pyyhkimen asennot ovat kyllä hämähäkinseitin peitossa itselläni.....

    
 • Aivan. Ei sen sadetunnistimen pitäisi ketään haitata, kun ei kukaan sitä pakota käyttämään. Ainoastaan tuulilasit ovat sadetunnistimen kanssa hinnoissaan, mutta muuta haittaa siitä ei ole. Mun mielestä ihan kätevä varuste.

    
 • Ja mitenkähän sen sadetunnistimen toiminnan voi ohittaa, siis sillä lailla, että toiminnassa olisikin sen sijaan tihkukytkin ? Aika harvassa autossa taitaa olla niin...  Totta kai voi kertapyyhkäisyä tai jatkuvaa pyyhintää käyttää, mutta sadetunnistimesta ei tihkukytkintä saa tekemälläkään.

    
 • sillä tavalla että ei laita viikseä tunnistusasentoon vaan tihkulle....

    
 • En tiedä saako kaikista mutta joistain kyllä saa sadetunnistimen pois päältä.  Eiköhän kaikissa toimi sadetunnistin nykyään aika hyvin? Ei ole kokemusta monen merkin kohdalla tuosta varusteesta kun Suomessa tuppaa autot olemaan aika karvalakkia. Mersu E:n sadetunnistin oli aika surkea (nykyinen pre-facelift malli), se on ainoa kokeilemani joka ei toiminut hyvin.  Se on vielä aika hyvä turvallisuus varuste jos sen laittaa aina päälle. Jopa muutaman kerran on lähtenyt täysin näkyvyys kun vastaantuleva rekka/auto on roiskaissut suorastaan joen verran vettä tuulilasille mutta sadetunnistin on aivan samantien pyyhkäissyt näkyväisyyden takaisin. Ei siinä hirveästi aikaa mene välttämättä itse kättä heilauttaa, mutta Mersun viiksihirvityksellä sekään ei ole yksinkertaista...

    
 • Tiedä tuosta tarpeellisuudesta kun hieman etusormea oikaisemalla saa pyyhkäisyn kun haluaa? :xmas:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit