Nissan Tiida

4 kommenttia

Nissan Tiidan hinnat julkaistu, eikä hyvältä näytä.

Vanhan Almeran hinnat alkoivat 16.990,- ja kauppa kävi.

Nyt sitten Tiidan hinnat alkavat 21.390,- eurosta ja taatusti tökkii kauppa.

Luulisi, että Nissan ja moni muukin autovalmistaja olisi jo läksynsä oppinut, mutta kun ei niin ei. Vastaavia hinnalla pilattuja lanseerauksia on ollut esim. nykyinen Primera ja Opel Vectra.

  
 • Vectran kohdalla oikeastaan toivoisi, että maahantuoja tiputtaisi hintaa muutaman tonnin, niin sitten voisi harkita...vaalealla nahkaverhoilulla ja jalopuuhärpäkkeillä se on ihan siisti peli....

  Maksaa nyt automaattidieselinä saman verran kuin uusi Mondeo Ghiana, joten en oikein usko että kauppa Enjoy-varusteisena käy....

    
 • Opel sentään laski hintaa usealla tonnilla. Lanseerauksen jälkeenhän Vectra maksoi yhtä paljon kuin Omega..

  Onhan Vectran hinnassa vieläkin alennuksen tarvetta.

  Mitäpä siihen yksittäinen automyyjä sanomaan, kun valmistaja ilmoittaa "se on pojat nyt sitten Vectrakin täyttä premiumia ja hinnat sen mukaan".

    
 • Yep, Diesel+acenta varustelutaso 27440€, ei kiitos...

    
 • Jep,

  Aika moni uusi malli saa kilpailla sen tosiasian kanssa, että esim. Toyota Avensis lähtee 1.6 -koneella liftbackina (melko tilava jo) n. 27k€:oon ja arvon säilyminen on taattu. Lisäksi kulutus on kohtuullinen. Toki suorityskykykin on mitä on, mutta ei se nyt noille pikkuautoille pahemmin taida hävitä.

  Joka tapauksessa on hankala lähteä myymään melkein metrin lyhyempää autoa vain muutaman tontun halvemmalla. Uudella mallilla vikalista ja jälleenmyyntiarvokin ovat vielä arvoitus. Lisäksi ovh-hinnallakin on tapana pudota lanseerauksen jälkeen + enemmän varusteita samaan rahaan, joka ei noita 1. mallivuoden autojen jälleenmyyntiä helpota. Auto on varmaan hyvä, mutta sillä pitäisi ajaa pitkään ja valitettavasti Tiidan kokoinen auto ei omalta kohdaltani tulisi kysymykseen pitkään pidettäväksi + paljon ajettavaksi. Ei yksinkertaisesti ominaisuudet riitä näin taitaa todeta useimmat perheelliset ainakin. Päätyvät Avensikseen, Golf Variantiin ym. varmaan ratkaisuun.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit