AutoBildin laaturaportti 2007

36 kommenttia
2»
 • -delete-

  [petos muokkasi tätä viestiä 23.06.2007 klo 18:08]
    
 • Joo, ja Fiesta ja Mustang ovat myös samoja autoja, eri malleja vain.

    
 • Lainaus:
  23.06.2007 klo 14:57 AnttiA kirjoitti

  [Amerikassa myytävät Mazdat valmistetaan myös Amerikassa. Niillä ei ole mitään tekemistä Euroopassa myytävien ja Japanissa valmistettavien Mazdojen kanssa. Kannattaa muistaa tuo asia ja unohtaa nuo JD Powerin tutkimukset, ellei aio hankkia Amerikasta tuontiautoa.]

  Juu, eli ainoa hyväksyttävä tutkimus on se, mikä nostaa Mazdan ykköseksi. Kaikki muut ovat epäpätevien amatöörien tekemiä "mukatutkimuksia".

  Hei haloo, kyseessä on sama auto. Vai eikö amerikkalaiset osaa tehdä autoja? Hommahan on niin, että amerikanrauta käy ja kukkuu täysillä vielä silloinkin, kun Mazda on enää muisto perhealbumissa.


  Luulenpa, että tiedät itsekin vastauksen siihen onko Japanissa alusta loppuun tehty Mazda sama kuin Amerikassa koottu. Asiasta tuskin tarvii sen enempää kinastella. Japanissa kootut ja Euroopassa myytävät Mazdat on aina olleet viattomuustilastojen kärkeä, mm. AutoBildin 100 tkm kestotestissä taitaa Mazda6 olla edelleenkin ainut auto joka selvitti sen ilman yhtäkään vikaa. Mazdan herkkä ruostuminen on sitten asia erikseen eli tehdassuojaus siinä on vähän heikonlainen.

  Ja selvyyden vuoksi minulla ei ole Mazdaa ja en tällä palstalla aio automerkkiäni paljastaakaan, kun tämähän on lähes Suomi24-palstan tasoinen provoilupalsta nykyään, jossa asiakeskustelut on harvassa.

    
 • Itsellä oli Masa 10v, ei yhtään korjaamokäyntiä eikä ruostettakaan, siis luotettavuuteen ei voi uskoa, nimittäin luotettavaan ruostumiseen? :innocent:
  Tosin oli uutena ruostesuojattu 10v takuulla! :sunglasses:

  [JOXA muokkasi tätä viestiä 03.07.2007 klo 23:45]
    
 • kohta keskustellaan jo linjalla: "meidän iskä nostaa penkistä enemmän ku teidän iskä!!!"
  nm. ford-mazda liikkeessä töissä, uusi mazda tilauksessa ja miksei? Laatupeli! :grin:

    
 • "Mazda6 olla edelleenkin ainut auto joka selvitti sen ilman yhtäkään vikaa."

  Jos nyt ei viaksi lasketa muutamia tuulilasin uusimisia laatuvirheen takia?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit