Uusi sporttivertailu

13 kommenttia

Missä helvetissä oli Nissan GT-R ? Oiskohan kuulunut tuohon vertailuun, vai eivätkö saaneet tähän hätään ? No, ehkä sitten ensi hätään.... :snotty:

  
 • Kait valitaan siten että saadaan mieleinen voittaja (eniten mainostava)? :xmas:

    
 • En muista yhtäkkiä nähneeni Ferrarin mainosta TM:ssä? Mutta mites muissa Skandinaavian lehdissä???

    
 • Aika hyvä tuo Passat joka oli testiin valittu. Reilut 70k€ Volkkarista :lol:

    
 • Lancer

  Huonoa: Sivistyneisyys  Lexus

  Hyvää: Yritys  Passat: Sillä on varmaan nautinnollista kiusata Mersuja ja Bemareita niin moottoriteillä kuin vuoristomaisemissa...  Teinien tekemä testi teineille?

    
 • Jäi itseäkin harmittamaan Nissan GT-R:n puute :frowning: Kärkikolmikkoon olisi varmasti noussut, mutta mille sijalle?

    
 • Aeronautti:

  En muista yhtäkkiä nähneeni Ferrarin mainosta TM:ssä? Mutta mites muissa Skandinaavian lehdissä???


  Toimittajat päästetään kuitenkin välillä kokeileen Ferrareita jotta näkevät "märkiä unia"?

  :xmas:

    
 • Tämä oli taas niitä mitäänsanomattomia vertailuja, mutta saivatpahan toimittajat ajella kivoilla autoilla. Yleensäkin pidän autovertailuja hiukan harhaanjohtavina, koska aina on joukossa poikkeuksia tai joku merkki/malli on jäänyt pois. Ennemmin kannattaa lukea koeajoja ja kestotestejä tms. ja vertailla niitä keskenään samanarvoisten ja -kokoisten autojen kesken. Ei joku pärrääminen moottoriradalla tuo kuin kivoja elämyksiä toimittajille.  Samantyyppisiä vertailuja on Youtube pullollaan. Esim. Ford Mustang vs. Subaru Impreza WRX STI - arvaahan sen jo miten siinä käy - 100-0 Subarulle.... :grin:

    
 • Eikö tuo ole toisaalta juuri sitä mitä TM:ltä on kritisoitu puuttuvan - hieman leikkimielisyyttä upeitten lelujen kera :wink: Minusta ainakin tuo oli kiva juttu tuloksista riippumatta. Jos jotain niin ehkä ihan nuo kahvipöytäkeskustelu-numerot olisi voitu ottaa (0-100km/h, 0-400m ja 0-1000m) lisäksi.

    
 • Tuota minäkin jäin kaipamaan tästä 'vertailusta' 0-100km/h, 0-400m ja 0-1000m arvot olisi varmaan ollut helppo ottaa vertailtavaksi. Nyt kaikki arviot oli toimittajan 'perstuntuman' varassa - liekö edes sama toimittaja ajanut kaikkia autoja... :kiss:  Tällaiset jutut vie TM:ää lähemmäksi 'Seiska'-juttuja - varmaan oli sopiva homma kesähemmoille, kun ei tarvinnut turhia faktoja esitellä... :blush:

    
 • Miksiköhän muuten Lexus IS-F:n kohdalla piti mainita Avensiksen diesel-moottori, mutta Audi RS6:den kohdalla jätettiin mainitsematta Skoda Octavian diesel-moottori?

    
 • Volkkareitahan suositaan muutenkin kuten Huulilasissakin? :xmas:

    
 • KonstaKoo:

  Eikö tuo ole toisaalta juuri sitä mitä TM:ltä on kritisoitu puuttuvan - hieman leikkimielisyyttä upeitten lelujen kera :wink: Minusta ainakin tuo oli kiva juttu tuloksista riippumatta. Jos jotain niin ehkä ihan nuo kahvipöytäkeskustelu-numerot olisi voitu ottaa (0-100km/h, 0-400m ja 0-1000m) lisäksi.
  Ihan mukava lukea tuollaisia testejä, mutta minäkin jäin kaipaamaan tietoa kiihtyvyysarvoista - myös ohitus-. Siitä, että joku lehti edelleen mittaisi autojen todellisia huippunopeuksia on kait turha enää nykyään haaveilla...

  Minäkin jäin kaipaamaan Nissanin GT-R:ää ja olisin ottanut mukaan "mopo"-Corveten sijaan Z06:n. Ja missä oli ruottalaisten oma Koenigsegg? No ehkä ensi vuonna...

    
 • Bufo:


  Ihan mukava lukea tuollaisia testejä, mutta minäkin jäin kaipaamaan tietoa kiihtyvyysarvoista - myös ohitus-. Siitä, että joku lehti edelleen mittaisi autojen todellisia huippunopeuksia on kait turha enää nykyään haaveilla...
  Kiihdytysarvoja on mitattu Autoexpressin toimesta, vastakain 2.2 diesel mondeo ja RS6. Tässä copy/paste nettiartikkelista:  But at our test track, the hugely refined oil-burner posted some impressive in-gear acceleration times: it sprinted from 50-70mph in 8.7 seconds – four-tenths faster than the 572bhp RS6!  Hurjaa luettavaa, vai kuinka :smirk:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit