Farkut: KIA VS Hyundai

6 kommenttia

Morjensta... Tässä oltaisiin tekemässä päätöksiä uuden auton suhteen, kun tuo perheen kasvaminen melkein edellytttää farkun hommaamista.Kysyisinkin onko kuinka kokemuksia 1.6 bensakoneilla varustetuista KIA:sta tai Hyundaista? Mallit cee'd Sporty Wagon sekä Hyundailta i30.Kaikenlaisia kommentteja otetaan vastaan. Autothan ovat periaattees samat mutta kait niissä jotain muutakin eroa on kun hinta?Kumpaan kääntyisitte ja miksi?

  
 • HeGeL:

  Kaikenlaisia kommentteja otetaan vastaan. Autothan ovat periaattees samat mutta kait niissä jotain muutakin eroa on kun hinta?
  Ulkonäkö?  Alusta?  Sisustus?  Moottori?  Hinnoittelu?  + oletkos käynyt koeajamassa?  Noiden yhteneväisyys on kyllä todellakin "periaatteellisella tasolla", mutta onko sellaisella tasolla merkitystä hankintaasi ajatellen?  Kummassa isompi tavaratila (vaunut sisään)?  Kummassa saat paremmin turvaistuimen kiinni (tilan puolesta siis)?  Jne.

    
 • No ehkä oli hieman ronskisti sanottu että periaattees samat:grin: Ei o vielä tullu käytyä ajamas, mut pitänee täs käväistä ihan lähipäivinä. Teltta-auto kun pisti kampanjan pystyyn nii pitää kattua josko kerkeäisi päätöksen tehä nopeasti... toisaalta kampanjoita näinä aikoina varmaa tuloo ja menöö...  Heitin tuon sama-auto kommentin vain sillä kun tekniikka autoissa on luultavammin sama koska huyndai omistaa myös KIA:n. samoilla 1.6 bensakoneilla.  Tavaratilat on kummassakin tarpeeksi suuret. Kian tavaratilaa ihmettelin ja täytynee vielä käydä uudelleen katsomassa että kuinka polvet kurkussa takapenkillä pitää istua. Oli meinaan aika paljon isompi tavaratila mitä oletin, koska auto päällepäin ei näytä niin isolta.

    
 • iski uutena kilpailijana mukaan vertailuun huomatessani et se on 3000-4000 vielä halvempi kuin KIA tai Hyundai... tässä sitä riittää pähkäiltävää

    
 • Itse auton kannalta ottaisin Hyundain. Sehän on laadussa korean autoista ykkönen ja design ei juuri häviä saksalaisille tai japanilaisille kilpailijoille. Jo pelkän huonomman takuun takia unohtaisin Nubiran kokonaan. Ja jos käyt katsomassa ko. autoa tarkemmin, niin huomaat mallin ikääntyneen ja jääneen jälkeen muutoinkin.  Hyundain ykköstilaa uhkaa oikeastaan vain Kiassa se, että jostain syystä sen markkinointi on onnistunut paremmin ja niinpä sen arvo säilynee käytettynä Hyundaita paremmin - tästä syystä Kia voi olla järkevämpi valinta. Jos sen sijaan ostat autoa itsellesi pitkäksi aikaa, niin sitten Hyundai - etkä ole naimisissa Delta-Auton takuun kanssa 7 vuotta!...Hyundain 5v takuu kyllä riittää.

    
 • Hyundain farkussa on hieman pidempi akseliväli kuin perusmallissa ja Ceed-farkussa. Seurauksena takapenkkitilat ovat Hyundaissa jonkin verran väljemmät pituussuunnassa; tavaratila puolestaan on hiukan lyhempi. Hyundain jousitus on viritetty aavistuksen pehmeämmäksi kun Kian.

  Makuasia siis, kumman valitsee.  Nubirasta lienee aika pian tulossa kokonaan uusia malli.    
 • juu ei tullu kauppaa sitten KIA:sta ainakaan... ainaskaa vielä... rupes pikkusen mietityttään... lisäksi kun koitettiin koeajolla lastenvaunuja takakonttiin nii en tierä... ei menny pituussunnas sinne. En tierä onko eres sellasta farkkua mihi meiä jumbovaunut mahtuus pituussuunnas:grin: no jatketaan kattelemista... tuossa nyt ilmesty tutkaan pari käytettyä avensista, 1 lancer ja yks accord.... pitää varmaa vloppuna käyrä kattelemas

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit