6 kuvaa samasta autosta edestä 0 takaa

5 kommenttia

Uusin lehti, paraatijuttu: Maasturivertailu

toisiaan toistavat ryhmäkuvat kaikista autoista EDESTÄPÄIN sivuilla (kaikki edestäpäin) 10, 12, 27, 28 ja 29 lisäksi vielä kuvat autoista yksitellen edestäpäin tekstin joukossa. Yksi kuva takaapäin sivulla 24 ja se oli mikäs muu kuin Toyota. Krhm. Jos henkilö on tosissaan ostamassa 80k euron autoa hän varmaan haluaa nähdä minkänäköinen se on takaapäin. Liikenteessä moni näkee autosi takaapäin ja paljon pitemmän aikaa kuin edestäpäin. Myös henkilö kuten minä jolla ei ole varaa ostaa ko. hintaisia autoja mutta haluaa unelmoida että olisi ja siksi maksaa lehdestä jossa on ko. testejä valitsee autoa haluaa nähdä auton takaapäin. Olen ehkä vähän kumma kun vaadin edes yhden pienen ryhmäkuvan jossa on autot takaapäin, mutta jotkut sinisilmäset on tämmösiä tunneunelmoijia ja pelkkä robottomaisen järjestelmällinen toteutus ei kelpaa vaikka olisi kuinka hyvin sabluunasta kopioitu. Muissakin viimevuosien isoissa autotesteissä on ollut ihan samaa vikaa. Ei ne autojen nokat siitä miksikään muutu vaikka on 6 kuvassa saman mallin nokka. Takavaloista näkisi sen että onko suunnitteluosasto vielä samassa tilassa kuin 5 vuotta sitten vai mennäänkö siellä eteenpäin, ehkäpä auton yhtä pykälää vanhemman faceliftin omaaviakin kiinostaisi mitä eroa on, onko mitään.

  
 • Ehkä 80 ke auton ostaja käy liikkeessä katsomassa autoa ennen ostopäätöstä.

    
 • Ehkä 80 ke auton ostaja käy liikkeessä katsomassa autoa ennen ostopäätöstä.
  Ei taida tuon hintaluokan autoja olla läheskään kaikissa merkkiliikkeissä edes näytillä, saati koeajattavana.  Toki Tsadista löytynee, mutta menepä johonkin kajjaanilaiseen jeeppikauppaan tai ähtäriläiseen tojotakauppaan. Esite voi tuurilla löytyä, mutta siihen se sitten jääkin. Eikä myyjän asiantuntemus auta yhtään sen pitemmälle.

    
 • Valmistajien nettisivuilta löytyy yleensä kattavat kuvagalleriat mallista kuin mallista. Espanjankielinen km77.com sisältää paljon suurikokoisia kuvia esittelemistään automalleista.

    
 • sjvirt:


  Ei taida tuon hintaluokan autoja olla läheskään kaikissa merkkiliikkeissä edes näytillä, saati koeajattavana.

  Toki Tsadista löytynee, mutta menepä johonkin kajjaanilaiseen jeeppikauppaan tai ähtäriläiseen tojotakauppaan. Esite voi tuurilla löytyä, mutta siihen se sitten jääkin. Eikä myyjän asiantuntemus auta yhtään sen pitemmälle.
  Jos ähtäriläinen sorakeisari vihjaa olevansa kiinnostunut uudesta Land Cruiserista, paikallisesta toyotakaupasta löytyy sellainen kokeiltavaksi alta aikayksikön.  Asiantuntemusta on ainakin kahta sorttia. Toinen tuntee autot, toinen osaa myydä autoja. Arvaa, kumpaa autoliikkeen omistaja arvostaa.

    
 • Asiantuntemusta on ainakin kahta sorttia. Toinen tuntee autot, toinen osaa myydä autoja. Arvaa, kumpaa autoliikkeen omistaja arvostaa.
  Hankala kysymys.  Kokemukseni suomalaisista autokauppiaista on, että kumpikaan ei oikein tunnu kiinnostavan.  Esim. suuri vaihtoautoketju Kamux kertoi juuri hiljattain Kauppalehden haastattelussa, että pyrkivät rektytoimaan myyjänsä autoalan ulkopuolelta. On kuulemma asenteissa sen verran eroa.  Ilmeisesti Kamuxilla arvostetaan tuota jälkimmäistä eli myyntitaitoa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit